Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Befelé forduló mellbimbóval,...

Befelé forduló mellbimbóval, elég ha viszek a kórházba egy kézi mellszívót? Csak a mellbimbó miatt, nem fejés végett?

Figyelt kérdés

Szerintetek ki fog annyitól "cuppanni" ?? :D

Nem kell hozzá valami erősebb cucc?

2013. máj. 4. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Bimbókiemelőt vigyél, nem sokra mész a mellszívóval. Nem cuppantja ki. :D
2013. máj. 4. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Én bimbókiemelőt használtam. Jó volt, mert ráadásul a csepegő tejet is felfogta :-) Nem kellett túl sokáig használni, mert "úgy maradt" a mellbimbóm egy idő után.

Ilyenem volt:

[link]

2013. máj. 4. 11:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Néztem ezeket a bimbókiemelőket, de nagyon drágák, ahhoz képest, hogy egy kis kupak, meg egy fecskendő az egész... ezért is kérdezem..
2013. máj. 4. 11:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Jah hogy ilyen is létezik? :D én azt hittem, hogy ez csak arra jó, hogy felfogja a csöpögő tejet :D
2013. máj. 4. 11:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :D Ez most nagyon sokat segített!
2013. máj. 4. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Az a kagylószerű, amit belinkeltem emlékeim szerint pár 100 Ft (4-500?), és a keletkező vákuum miatt emeli ki a bimbót.
2013. máj. 4. 11:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ilyet néztem, hogy lehet kéne venni, így meg biztos, hogy veszek :D Tényleg köszönöm!
2013. máj. 4. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is befelé forduló a bimbóm. A kisfiamnak 4 hónapos koráig rendszeresen fejtem a tejet,mert nem tudott szopni. Nem lett kiálló a bimbóm azóta sem.De a tejem már el is apadt. 6,5 hós baba anyukája
2013. máj. 4. 13:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát ezt én se tudom előre sajnos... talán annyival jobb a helyzetem, hogy néha ha olyanja van kijön magától is... de alapesetben befele fordul... gondolom, ha ösztönzöm rá, hogy kiforduljon akkor ki fog jönni, mert mondom ő ilyen játékos fajta... :D talán engedi majd, hogy szopizzon a babám
2013. máj. 4. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én mellbimbóm is ilyen "játékos", ahogyan folgalmaztál kedves Kérdező! Nekem sikeresen ment a szoptatás,ahogy közeledett a szájával a gyeremekem,egyből "kiugrott" a bimbóm,nem volt ilyen gondom szerencsére. Ha amit tanácsoltak,kiemeleőt, csak pár száz forint,szerintem érdemes megvenni, maximum nem fog kelleni mégse,mert szerencsés leszel mint én,és akkor még sem több ezer forintot költöttél ilyesmire!
2013. máj. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!