Ilyen mellbimbóval lehetséges a szoptatás?
Hát, a bimbóvédő lett volna a javaslatom, de az sem az igazi..
A védőnőt már kérdezted? Hátha..
Aztán, ha semmi megoldás akkor sajnos marad a tápszer, vagy kérhetsz "anyatejet", ebben a védőnő tud segíteni, plusz szopizik amennyit tud. De azért ne add fel, mert lehet, hogy később tudsz majd többet is fejni!
Remélem tudtam valamit segíteni.. Sok sikert!
A mellszívóval kiemelkedik szépen, de amint bekapja a babóca és szinte fuldoklik, mert annyira nagy, tovább nem akar szopizni csak sír :(
Pedig tud szopizni,mert a barátnőm megszoptatta és a technikája nagyon jó. A bimbóvédőben is mindig van valamennyi tejecske, tehát ügyesen szopizna, de 40-50 perc alatt annyira elfárad és még éhes is marad:) már a szívem szakad meg, de persze, nem adjuk fel!!! Akkor lehet a medela bimbóvédőt is kipróbáljuk:) Köszi! Írjatok, hátha valakinek van ötlete még! Kösziiiiiiiiiii! :)
bocsi csak fewlkaptama fejem a barátnőm megszoptatta dologra..szerintem vagy legalábbis én úgy tudom,hogy nem túl jó ötlet odaadni a barátnődnek szopizásra.
az anyatej adókat is azért vizsgálják be mert van olyan baci ami a saját gyerekére nem de máséra fertőző lehet..és itt nem arra kell gondolni, hogy tiszta-e a barátnőd stb hanem hogy hordozó lehet mintahogyan te is akár... vagy én..
Plussz szerintem az olyan pillanat ami csak anya-gyerek között működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!