Lehetséges, hogy szoptatás alatt is kívánós az ember?
Miért ne? :)
Ilyenkor megemelkedik a kalóriaigény (kb. +500 kcal naponta), ill. a szénhidrátdús ételek (elviekben) segítik a tejtermelést.
Én azért azt javaslom neked, hogy próbáld valamennyire kontroll alatt tartani az éhséged, és inkább természetes édességeket (pl. gyümi!!) enni, mint csokit, kakaót, finomított cukrot! Ne üres kalóriákkal orvosold magad, mert csak még éhesebb leszel (a fel-le ugráló glükózszint "téves" éhségérzetet kelt) és pikkapakk fel fognak rád jönni a kilók... És/vagy egyél több élelmi rostot tartalmazó ételt, mert az jobban eltelít.
örülök, hogy nem vagyok egyedül:)valahogy nekem ezek a teljes kiőrlésű cuccok és társai nem jönnek be...nálam valahogy nem úgy működik, ugyan úgy éhes vagyok.
viszont mostanában én is pudingot eszek, meg kekszeket, az jó:))Remélem nem fogok sokat hízni,mert most eszem ágában sincs fogyózni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!