Két hónapos a babám, szoptatok, de keveset eszem, keveset alszom mégis híztam a szülés utáni súlyomhoz képest, császárral szültem, a hasam is még elég nagy. Az nőgyógyász szerint minden rendben van, de nem értem mitől híztam, amikor már fogynom kellene.
Én fogytam, pedig zabáltam, én sem értem mitől függ ez.
2010. szept. 10. 22:16
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy fogyunk. Én is fogytam
2010. szept. 10. 22:18
3/11 anonim válasza:
Alkat kérdése, de a hormonok miatt van igen. Nálad azok termelődnek, amitől hizol. Amúgy pedig teljesen normális, mivel az a reakciója a szervezetnek, hogy tartalékolni kell a babának, hogy legyen elég tej és energia.
2010. szept. 10. 22:19
4/11 anonim válasza:
Jo neked hogy hizol en csak fogytam es fogytam ,jo igaz alig ettem de megis miota megvolt a pici lanyom egeszen addig fogytam amig 75 kilorol lefogytam 55 kilora.Es meg most sem nagyon hizok pedig mar 7 hos terhes vagyok lassan.A lanyom meg ket eves lesz 3 het mulva.Az elso terhessegem 60 kiloval inditottam.a mostanit meg 55-tol es most vagyok olyan 60 korul.Jo tudom hogy nemtudtam segiteni de ugyereztem hogy kene irjak.Minden jot es jo egeszseget mindenkinek!!!!
2010. szept. 10. 22:24
5/11 anonim válasza:
Szia!
Én is fogytam vagy 20 kg-ot.Bár én fejek!
2010. szept. 10. 22:43
6/11 anonim válasza:
Szülés után sokan (én is) szednek fel azért, mert a szervezetnek nagy stressz, hogy eltűnt pár perc alatt 5-6 kg. (baba, magzatvíz, méhlepény...) Ilyenkor elraktároz egy kicsit, aztán idővel lemegy a tejjel. Nyugi!
Fontos, hogy ne keseredj el, ne koplalj, de továbbra is figyelj, mit eszel, hogy tej legyen!
2010. szept. 10. 22:44
7/11 anonim válasza:
Jó, még írjátok be 50-en, hogy fogytatok! (-:
2010. szept. 10. 22:46
8/11 anonim válasza:
Szia!
Én kb. csak 2-3 hónappal szülés után kezdtem fogyni, pedig szoptattam. Szintén császárral szültem, 10kg-ot híztam terhesség alatt, nem maradt sok rajtam, de ami volt, az is nagyon zavart, főleg a hasamon. Aztán kb.4 hónappal szülés után észrevettem, hogy minden a régi,lement az a pár kg felesleg, és onnantól már inkább próbáltam tartani a súlyomat. Szerintem ha Nálad is egyenesbe állnak a dolgok, megszokja a szervezeted az új helyzetet, és nem eszel a szükségesnél többet, be fog indulni a szoptatás jótékony, fogyasztó hatása. :) Emellé persze nem ártanak a maratoni séták, amik jót tesznek testileg, lelkileg!
2010. szept. 10. 23:00
9/11 anonim válasza:
Én híztam kb 3 kilót. Most már csak kevés tejem van, remélem nem indul be a hízás még jobban! Pedig nem ettem sokat, annyit mint terhesség előtt. De ne egyél keveset, mert az hatással lehet a tejtermelésre is!
2010. szept. 10. 23:14
10/11 anonim válasza:
22:46, igazad van, bocs :)
Bár ez nem vígasztal gondolom, de körülöttem mindenki hízott, barátnom 5-6 kilót csak, átlagosan evett, egyik sógornőm meg 13-at hízott, pedig alig evett. Tényleg érthetetlen számomra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!