Szoptatas alatt egyaltalan nem lehet kavet inni? Nagyon kivanom. Sok tejjel szoktam inni, ugy sem lehet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 12:41
1/5 anonim válasza:
Én végig ittam napi 1-2-t tejjel, Nem volt hiperaktív tőle a gyerek, szerintem semmi baja nem volt. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, és nappal 2x alszik nagyobbat :) Hajrá. Nekem amúgy muszáj, mert ha nem iszok, akkor úgy leesik a vérnyomásom, hogy elájulok...
2/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Akár még tej nélkül is.
3/5 anonim válasza:
Én terhesség alatt is ittam reggelente.Egyszer úgy mentem reggel a védőnőhöz, hogy nem ittam.Megmérte a vérnyomásomat, és egyből kérdezte, hogy nem ittam kávét ugye?Mondom nem...erre mondta hogy egyet nyugodtan lehet..nekem meg főleg! :P
Fiam 5 hónapos, lassan 6.Reggel csak a 2. kávé után térek magamhoz.A babám 3x-4x alszik még, éjjel 1szer kel.
De hozzá kell tennem, hogy 1 bögre kávé nálam úgy néz ki, hogy fél dl kávé, fél dl víz és pici tej.Erre terhesen szoktam rá, mert ha víz nélkül ittam a kávét, akkor visszajött...
4/5 anonim válasza:
Én is iszom napi 1-2x. Ness kávét, sok vízzel+kb 1 dl tej. 5 hónapos a babám, az éjszakai 10-11 óra mellé nappal 4x alszik. :) Terhesen is ittam, igaz egyre gyengébbet, a szervezetem így kívánta.
5/5 anonim válasza:
Én soha éltemben nem ittam koffeinmenteset, de most azt iszom :) csak az íze miatt, bár jobban esne egy normális kávé :) de nem merem megkockáztatni, hogy felpörög a gyerkőc :) olyan kis nyugis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!