Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a lányom egyálta...

Mit tegyek ha a lányom egyáltalán nem hajlandó folyadékot inni?

Figyelt kérdés
A kislányom most mult el 2 és fél éves.Az elmult egy napban nem akar inni folyadékot az üvegéböl.A szörpöt pl csak kanállal. A tejet pedig se igy se ugy.Nem tudom mi baja a tejjel eddig megitta.Tegnap elött még megitta meg.Orvshoz vigyem ö mit tud vele csinálni azon kivül hogy megkinozza?Gndoltam arra is hogy a torka miatt de hát nem hiszem hogy ilyen melegbe föleg ha langyosan iszik mindent és nem hidegen hogy fájna a torka.Gondoltam a fogára is de nem tudom mi tévö legyek ez ügyben.régen is volt igy hogy kanállal itattam öt mert másképp nem volt hajlandó
2012. aug. 6. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tudod, kicsi korunktól kezdve tudjuk a szükségleteinket ,és el is várjuk ,hogy azok meglegyenek. A kis hölgy inni fog ,ha már nagyon szomjas lesz. Ne könyörögj neki. Rakd ki az innivalót, olyan helyre ahol eléri, és ennyi. Ha megszomjazik, inni fog.
2012. aug. 6. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Orvosi fecskendővel is próbálhatod itatni, jó móka.
2012. aug. 6. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Hosszútávon nem megoldás, de az én kislányom sem nagyon akart ma inni és dinnyét adtam neki, az lédús.
2012. aug. 6. 23:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Az én lányomnak most mértem meg a lázát mert már 2 napja forró teste de szerencsére csak höemelkedése volt de viszont a szörpöt is amit kanállal adtam neki kihányta
2012. aug. 7. 08:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Pff, hát akkor talán el kéne vinni orvoshoz, ha hányt is. Atya ég, mire vársz?!

Ilyen melegben kiszárad.

2012. aug. 7. 08:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Azóta nem volt hányás csak egyszer.Meg szerintem félre nyelt azért hányt.Mert azóta nem volt.D viszont láza sincs csak höemelkedése volt eddig.Az baj hogy ilyenkor elalszik?Mert éjjel nem aludt tul jól állandoan fent volt.És kijött rajta hogy napok ota nem alszik délután se
2012. aug. 7. 10:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem iszik eleget, attól lehet hőemelkedése. Fontos, h ebben a melegben igyon. Próbálj neki esetleg gyümölcslevet adni, vagy valamit amit nagyon szeret. Ha ma nem rendeződik a helyzet vidd el orvoshoz! Enni se akar?
2012. aug. 7. 10:17
 8/13 anonim ***** válasza:

2 napja forró a gyerek erre ma megméred a lázát?

hány, de nem úgy van, csak azt a 2 kortyot hányta ki amit 2 nap alatt belediktáltál?!?

komolyan, eszedbe nem jut orvoshoz vinni???

baj, ha a 2,5 éves alszik délelőtt aki 2 napja nem iszik?

hát elég nagy baj anyuka, mert ez a kiszáradás jele! fehér nyelv, acetonos lehelet, karikás, vagy beesett szem... gondolom ezek is megvannak, irány a kórház, majd kap infúziót!

egyébként poharat nem adtál neki? csak nekem furcsa, hogy az üvegéből nem iszik akkor kanalazod neki? én 2,5 évesemnek poharat adok

2012. aug. 7. 10:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem haragudna meg a háziorvosod, ha mégis elvinnéd és megnézné. Pici még, meleg van és alig iszik. Amúgy a hőemelkedés talán a kiszáradás miatt is lehet.

Esetleg nem tűnik komolynak a dolog, de például egy gyerekklinikán meglepődnél szerintem, hogy milyen komolyan veszik ezt.

Ha még most sem iszik, szerintem vidd el.

2012. aug. 7. 10:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Ugy vettem észre a lányomnál hogy a foga akarna kipatani mert amikor inni probálok adni neki még ha kanállal is alig birja kinyitni a száját és mindig a szájánál nyulkál.Akkor ez csak fogprobléma lehet nem?
2012. aug. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!