Mit tegyek ha a lányom egyáltalán nem hajlandó folyadékot inni?
Figyelt kérdés
A kislányom most mult el 2 és fél éves.Az elmult egy napban nem akar inni folyadékot az üvegéböl.A szörpöt pl csak kanállal. A tejet pedig se igy se ugy.Nem tudom mi baja a tejjel eddig megitta.Tegnap elött még megitta meg.Orvshoz vigyem ö mit tud vele csinálni azon kivül hogy megkinozza?Gndoltam arra is hogy a torka miatt de hát nem hiszem hogy ilyen melegbe föleg ha langyosan iszik mindent és nem hidegen hogy fájna a torka.Gondoltam a fogára is de nem tudom mi tévö legyek ez ügyben.régen is volt igy hogy kanállal itattam öt mert másképp nem volt hajlandó2012. aug. 6. 21:40
11/13 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, a kérdező pár hónapja feltett egy kérdést, amiben leírta, hogy a 2 éves gyerekének most már szeretné bevezetni a darabos kaját. Ezek után nem lep meg, hogy nem viszi orvoshoz a gyereket.
12/13 anonim válasza:
Ne kockáztass! Lehet, hogy fogprobléma, de lehet, hogy nem. Vidd el orvoshoz! Ha most viszed, lehet, hogy megússzátok, a kórházt!
De próbálj neki adni sót! Úgyis izzad ilyen melegbe, és meg is szomjazik tőle.
13/13 anonim válasza:
Vagy ha nem is sót, de valami sósabb ételt, vagy valami szárazat (persze ezt fogpróblémával ugysem fogj megenni)
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!