A 3 hónapos babám egyik tápszert sem fogadja el, sőt már a cumisüveg láttán üvőlt. Így azt értem el. Hogy már folyadékot sem akar inni. Mit csináljak?
Az orvos mint mond? Igaz,hogy ma ellenzik,de én felestejet adtam a fiamnak,és semmi baja nem lett tőle.
http:// Kismamablog.hu.szoptatas/a-tej-ved-az allergiatol linket olvasd el.
Már 8 féle tápszert probáltam, voltunk laborba, uh-on de semmi szervi baja nincs. Éhes de nem fogad el semmit, csak sír.
Nem jó a link.
cumisüveget váltottál?
Mert lehet hogy az nem jó!
Nekünk sem volt jó az aventos.
helyette ez vált be a NUK First Choice
lehet nem is a tápszerrel volt a gond?
amióta ezt használjuk nappal is iszik folyadékot!
Nem akarlak elkeseríteni, de a fiam ezt 4 hónaposan csinálta és azóta egy korty tápszert sem tudtunk bele diktálni. Most 1 éves. Én ezekkel próbálkoztam: cumisüveg váltás, kanálból, pohárból, idegen etette, ülve, fekve, hidegen, melegen, ízesített tápszer, tea majd hirtelen tápszeres üvegre csere. Tuti kimaradtak dolgok a felsorolásból. A tápszert rizspehellyel sűrítve, pépesen kanálból elfogadta. Jóformán ezen élt hetekig.
A feles tej: víz és tehéntej fele-fele arányú keveréke.
Én elkezdeném a hozzátáplálást! Szakkönyv ide vagy oda a gyereknek enni kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!