Hogyan kezdte el inni a folyadékot a babátok?
Figyelt kérdés
A kisfiam 3 hónapos. Sem a vizet, sem a teát nem fogadja el. A vízből iszik 3 kortyot, rájön, hogy az víz és nem issza tovább. A teát még ennyire sem fogadja el. Hogyan érjem el, hogy igyon? Kevés anyatej+tápszeres.2012. jún. 19. 20:36
1/3 krisztina24 válasza:
Szia!
Nálunk tápszeres a babám, így pótoljuk a folyadékot, mi is vízzel.
Eleinte nálunk sem akarta inni,de mindig próbálgattuk, mindig csak egy kicsit. egy idő után (2-3 alkalom) már nem volt gond. szerintem, próbálgassátok sűrűn,keveset, és lehet megszereti :) nálunk van hogy 120 ml vizet is megiszik egy nap!
2.5 hónapos kisfiú anyukája
2/3 anonim válasza:
Nekünk is így volt.Aztán a kamillateát megitta, de egy nap összesen kb 20-30 ml-t. aztán 3,5 hósan adtam neki babateát, Hippes granulátumosat. Azt megitta. S aztán később már a vízat is. Most 10,5 hónapos, de megint jobban esik neki a tea, minta víz,pedig jóideg fordítva volt..
3/3 anonim válasza:
Örülj neki hogy a tea nem kell neki, így nem is szokik hozzá. Én csak vizet adtam neki, kezdetben orrán száján is visszajött, de idővel hozzászokott, azóta is csak vizet iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!