Szerdán császárom lesz. Az első babám is császár volt, ő egyáltalán nem tudott szopizni, mert semmi tejem nem volt. Szerdáig már csak 4 nap van, nem lenne gond, ha elkezdeném inni a Hipp Natal teát?
Gondolom az instantra gondoltál. Inkább ne, mert az van ráírva hogy sok benne a jód, vigyázzanak vele akinek pajzsmirigy túlműködésük van. A lényeg, hogy ez is a hormonokkal van kapcsolatban, ne zavard meg addig a szervezeted,addig minden a hormonokról szól. Szülés után nyugodtan mehet.
Addig én a Milusan szoptatós teát javaslom.
A kommentem az első válaszolónak szólt.
Nem az instant változatra, hanem a filteresre gondoltam, mert rá van írva, hogy a terhesség utolsó terminusában már nyugodtan lehet inni.
Szerintem ha rá van írva akkor idd nyugodtan, nem hinném hogy egy tea gondot okozna.
Gratula a szerdai kicsihez!! :)
Meg lehet próbálni. Szerintem ártani nem árthat.
Császár után amikor már veled van a pici próbáld szoptatni ahányszor csak tudod. Nem baj ha eleinte nem jön tej. Szoptasd 10 percig az egyikből 10 percig a másikból, ha nem lakik jól tápszer, következőleg ha megint enni kér ugyan így.
Nem tudom, hogy ahol szülni fogsz van e elektromos mellszívó, de ha van akkor a 3-4. napon elkezdheted fejegetni is.
Én így csináltam és megindult a tejem. Igaz sebesre szopogatta a bimbómat az első 2 próbálkozós napon, de megérte.
Sok szerencsét!
Nekem egy barátnőm ajánlotta, hogy császár után hozatott be a férjével Laktoherb tejserkentő teát lefőzve, napi 2 ásványvizes palacknyit. Ezt vitt egy másik barátnőjének is, neki sem volt gond a tejjel és én is kipróbáltam. A szobámban lévő többi császáros anyukának nem indult be a teje 3 nap alatt sem ( nem tudom utána mi lett), nekem viszont már második nap ömlött és úgy bedurrantak a melleim, hogy azt hittem be fognak gyulladni. Hogy ettől vagy sem, mindenesetre egy próbát megér.
Nekem minden nap szállította üvegszámra a teát a férjem, finom is volt, és még hasznos is:)
Esetleg próbáld ezt!
Én nem innám. És fejés helyett inkább javasolnám a gyakori (óránként) mellre tételt! Ha nem szopik, csak ügyetlenkedik vele, akkor még gyakrabban is. Semmi nem indíthatja be annál jobban! :)
Nekem 2 császárom volt, mindkettőnél így tettem és rengeteg tejem lett.
A tejserkentő teákkal az a baj, h ha túl korán elkezdi inni az ember lánya, előfordulhat, hogy rettentően bedurran tőle a melle a 3-4. napon (persze amúgy is lehet, de ez még fokozza). Arról nem is beszélve, h ezek a gyógynövények az újszülötteknél gyakran hasfájást is okozhatnak. Szóval inkább csak óvatosan. És ha iszol is, akkor is inkább csak hígabban, mint a javaslat, az már úgyis majdnem elég a sikerhez, ha rengeteg folyadékot iszol! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!