Szerdán császárom lesz. Az első babám is császár volt, ő egyáltalán nem tudott szopizni, mert semmi tejem nem volt. Szerdáig már csak 4 nap van, nem lenne gond, ha elkezdeném inni a Hipp Natal teát?
Sajnos én is ittam Laktoherbet a tej belövellése előtt, nem kellett volna... Amikor megindult a tejem, az egész felsőtestem fájt, a hónom alatt is mell volt... Semmit nem aludtam éjjel.
A tej a gyakori szoptatás eredmènyeképpen indul be, ehetsz-ihatsz bármit, ha a baba nincs eleget mellen. Mondjuk, nekem a kórház dietetikusa tejbegrízt, sajtos-tejfölös tésztát és húslevest javasolt a napi menü megtervezésekor.
Szia! Nekem is mind a kettő császár volt, a fiammal nem volt tejem pedig mindent próbáltam:-( A lányom 10hetes és rengeteg tejem van, pedig semmit nem csináltam:-) Szerintem is tedd mellre az újszülöttet és ne gondolkodj azon, hogy mi van ha nem lesz!? Hiszen ha lesz akkor örülsz, ha nem akkor meg tápszer(na bumm). Első a nyugalom és meghitt körülmény:-)
Nálunk a kórházba tiltották a tejfakasztó teákat, állítólag nagyon puffasztja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!