Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerdán császárom lesz. Az...

Szerdán császárom lesz. Az első babám is császár volt, ő egyáltalán nem tudott szopizni, mert semmi tejem nem volt. Szerdáig már csak 4 nap van, nem lenne gond, ha elkezdeném inni a Hipp Natal teát?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az első hetekben és szülés előtt ne nagyon semmiféle "segédeszközt". Mindig mellretenni a babát, akkor is ha látszólag pár kortyot szopizik. Nagyon sok anyuka megijed attól, hogyha nem csöpög legalább a teje, a babája éhen marad. Pedig születésük után még teli van a hasijuk magzatvízzel, illetve a gyomruk befogadóképessége kb. 10-20 ml, ami nagyon kevés, az a pár csepp tejcsi pont fedezi. Ha a gyakori mellretétel és a tejbelövellés utáni napokban nem elég a tejcsi, akkor lehet teákat inni, homeós bogyókat szedni...de emellett is szoptatni, szoptatni-ha kell félóránként.
2012. febr. 5. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ittam Laktoherbet a tej belövellése előtt, nem kellett volna... Amikor megindult a tejem, az egész felsőtestem fájt, a hónom alatt is mell volt... Semmit nem aludtam éjjel.

A tej a gyakori szoptatás eredmènyeképpen indul be, ehetsz-ihatsz bármit, ha a baba nincs eleget mellen. Mondjuk, nekem a kórház dietetikusa tejbegrízt, sajtos-tejfölös tésztát és húslevest javasolt a napi menü megtervezésekor.

2012. febr. 5. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták,hogy császár után 3-dik,4-dik napon lehet használni a mellszívót.
2012. febr. 5. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is mind a kettő császár volt, a fiammal nem volt tejem pedig mindent próbáltam:-( A lányom 10hetes és rengeteg tejem van, pedig semmit nem csináltam:-) Szerintem is tedd mellre az újszülöttet és ne gondolkodj azon, hogy mi van ha nem lesz!? Hiszen ha lesz akkor örülsz, ha nem akkor meg tápszer(na bumm). Első a nyugalom és meghitt körülmény:-)

Nálunk a kórházba tiltották a tejfakasztó teákat, állítólag nagyon puffasztja a gyereket.

2012. febr. 6. 13:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így a másodiknál már nem idegeskedem ez miatt annyira, csak kíváncsi voltam, hogy tényleg lehet-e inni a baba születése előtt (ahogy a dobozra rá van írva).
2012. febr. 6. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!