A tejserkentő teát meddig kell inni? Egyáltalán használ valamit?
Szia!
Nem tudom milyen teát iszol, én a Laktoherb teát keztem el inni még az elején 1-héten keresztül napi 5-ször de nem igen használt, a gyerekorvos ajánlotta a More milk tejserkentő gyogyszert ami bevállt, igaz kicsit drága de nagyon jó.
Egy 2 és fél hónapos baba anyuája.
Szia!
A Laktoherb teával vigyázz: kúraszerűen alkalmazható csak (max. két hét, utána abba kell hagyni egy kis időre, különben az ellenkezőjét váltja ki, mint amire használod...ezt patikus mondta, nem magamtól találtam ki).
Ha elmész egy gyógyszertárba, akkor több homeopátiás szer közül választhatsz, a lényeg, hogy ezeket is csak 1-2 hétig lehet szedni, utána szünetet kell tartani.
Személyes tapasztalat, hogy a Laktoherb alig indítja meg a tejet (de nyilván ez alkatfüggő is), nálam a Hipp Natal szoptatós tea jött be, illetve előtte az Ulrica valami...homeopátiás bogyó (de a nagyon nagy dózisban adagolt -D4-es kiszerelésű).
Aggódni egyáltalán ne aggódj,mert ha elkezd kevesebb tejed lenni, a gyerkőc éhes lesz és többször cicre kívánkozik majd (ami szintén tejserkentő). Szoptatás után fejd le mindkét melled, ez is segít.
Inni sokat igyál (2-3 liter, de többet ne), pihenj sokat.
A Naturlandos Fitolac teát iszom, szoptatok igény szerint. A homeos bogyót is szedtem, de abbahagytam, mikor ugy láttuk, van elég tejcsi, de most pár napja igényel többet. Remélem beáll a kereslet kínálat.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!