Ti mikor szoktattátok le babátok az éjjeli evésről és hogyan? Mikor "kell" leszoktatni egyáltalán? 8 hónapos a babám próbáltam csak inni adni neki de addig nyügizett amig nem evett.
Kb. 8 hónaposan próbáltam meg én is, de hiába adtam neki tápszer helyett vizet vagy teát, addig sírt, amig nem kapott egy minimális tápszert.
Két hónap múlva újra próbálkoztam a vízzel... nem fogadta el, de legalább már nem sírt, hanem elaludt.. úgyhogy nálunk olyan 10-11 hónapos kora körülre sikerült leszoktatni.
Vitatkoznék az utolsóval, ezt így nem lehet kijelenteni, teljesen gyerekfüggő.
Az én fiam 5 és fél hónapos, és amióta hozzátáplálunk, és kap nappal többször is szilárd ételt, azóta éjjel csak 2x szopik! Ez nagyon nagy dolog, mert előtte akár másfél óránként is kelt enni, és egyértelműen éhes volt.
Első fiamat 8-9 hónaposan tudtam leszoktatni az éjjeli evésről, úgy, hogy vizet kapott, amikor kelt, persze fokozatosan hagytuk el a szopikat.
Viszont vannak babák, akik éjjel szeretnek enni, mert akkor nyugi van. Az én második kisbabám is ilyen, úgyhogy akárhogy etetem nappal, szerintem még jó ideig meg fog maradni az éjjeli szopi is.
Nem szoktattuk le őket.
Kb. 10-11 hónaposan egyik napról a másikra mindketten átálltak arra, hogy átaludták az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!