Másnak is nehézkesen indult be a szoptatás? Belebolondulok.
Figyelt kérdés
5 napja szültem, a harmadik napon lövellt be a tej, de azóta se indult be igazán. pedig homeós bogyót is szedek.tele vagyok kételyekkel, szopja a mellet de ritkán hallom hogy nyel, nehéz az egész mellet a szájába rakni, már az első nap után kisebesedett, azóta se vmi szép. tápszert is kap, de nem akarom elrontani már az elején. Ti hogy boldogultatok?2013. máj. 16. 13:07
21/23 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk hogy tegnap előtt este megvolt a mennyiség egy szopival azota szinte semmi tejem. A melleim puhák... Miért van az hogy nagyon ritkán hallom nyelni?
2013. máj. 21. 09:04
22/23 anonim válasza:
Az, hogy puha a melled, nem jelenti azt, hogy nincs tejed. Az én lányom még mindig olyan halkan nyel, hogy semmit nem hallok belőle, emiatt ne aggódj! Honnan gondolod, hogy nincs tejed?
23/23 A kérdező kommentje:
Mikor mellszivoval probalom nem jön, +mérem is szopi előtt - után, fél ora kinlodás után semmi. Ma pl elég jol van tejem, csak a gyerekem nem aktiv, hamar elalszik
2013. máj. 21. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!