Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak is nehézkesen indult...

Másnak is nehézkesen indult be a szoptatás? Belebolondulok.

Figyelt kérdés
5 napja szültem, a harmadik napon lövellt be a tej, de azóta se indult be igazán. pedig homeós bogyót is szedek.tele vagyok kételyekkel, szopja a mellet de ritkán hallom hogy nyel, nehéz az egész mellet a szájába rakni, már az első nap után kisebesedett, azóta se vmi szép. tápszert is kap, de nem akarom elrontani már az elején. Ti hogy boldogultatok?
2013. máj. 16. 13:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk hogy tegnap előtt este megvolt a mennyiség egy szopival azota szinte semmi tejem. A melleim puhák... Miért van az hogy nagyon ritkán hallom nyelni?
2013. máj. 21. 09:04
 22/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy puha a melled, nem jelenti azt, hogy nincs tejed. Az én lányom még mindig olyan halkan nyel, hogy semmit nem hallok belőle, emiatt ne aggódj! Honnan gondolod, hogy nincs tejed?
2013. máj. 21. 15:11
 23/23 A kérdező kommentje:
Mikor mellszivoval probalom nem jön, +mérem is szopi előtt - után, fél ora kinlodás után semmi. Ma pl elég jol van tejem, csak a gyerekem nem aktiv, hamar elalszik
2013. máj. 21. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!