Másnak is nehézkesen indult be a szoptatás? Belebolondulok.
Bimbóvédővel, könnyen bekapja és nem lesz sebes.
Egyszer majdnem elment a tejem vettem motherlove more milk kapszulát és visszhozta azóta is szedem :)
Könnyen.Sose értem ezt a kérdést,de biztosan azért mert nekem nem volt gondom vele.Megszültem,2 óra múlva tettem először mellre,és azóta sincs gond.Ügyesen szopik.Sose fájt a mellem,sem a bimbóm.Nem volt se sebes,se véres.A cicim se gyulladt be sose.4 hónapos csak anyatejet kap még mindig.
Nem ittam és nem ettem semmit a szoptatás érdekében.
De úgy látszik ez is nagyon ember függő!
Próbálj meg bimbóvédőt használni,és más pózban szoptatni,hátha úgy könnyebb lesz!
Kitartás,menni fog az! :)
Nekem is sebes lett és nagyon fájt + a babám sem tudott rendesen "rácuppani", és nagyon sokáig bimbóvédővel szoptattam. Nekünk az nagyon bejött.
mondjuk nekem amikor belövellt a tej, akkor folyt mindenfelé, próbáld meg minél többet mellre tenni, meg fejni, hogy sok tej legyen, és a tápszert pedig elhagyni, vagy csak ha nagyon muszáj.
Kitartást, remélem hamarosan rendeződik a szoptatás kérdés nálatok!
Dehogy bolondulsz bele!
Kérj segítséget a védőnőtől vagy ha van szoptatási tanácsadótól, látni kellene hogy mi a probléma szoptatásnál,látatlanban nem tudok tanácsot adni, nekem is 3.napon indult be a tejem,a kórházban segítettek először megszoptatni, mert én is feladtam már az első nap után, utána 2 éves koráig szoptattam.
Mindenképpen bimbóvédöt kell venned. Akár elöszörre több fajtát, és márkát, méretben is és próbálkozni. Küld el a férjedet a legközelebbi bababoltba és vegyen legalább 2 márkát, 2 méretben. Aztán szerezz be egy pumpát és fejjed a cicidet, mert ha nem tudja rendesen kiszívni akkor csak kevesebb lesz mindig.
Elég jó babád lehet ha nem is jön még is próbálkozik, ezért mindenképpen, gyrosan mindent beszerezni. Aztán próbálgatni. Ha már 1 órát szenvedtetek és éhes, mert sír, akkor adjál neki tápszert. Ha megnyugszik egy féladagtól is akkor csak annyit, és akkor 2-3 órán belül megint éhes lesz, és újra próbálkozni. De minden szopi után fejd le a cicit, amíg jól nem lakik csak cicivel. ha beindult és jóllakik cicivl akkor nem kell már fejned.
5-ös vagyok!
Nekem is egy időben kisebesedett a mellem, megpróbáltam én is a bimbóvédőt, semmit nem használt, nekem sem szívta azon keresztül.
Ne csak a bimbó hegyét, hanem a bimbóudvart is add a szájába, úgy hogy összeszorítod a mellbimbót és úgy adod a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!