Mindkét mellből?
Figyelt kérdés
Előre elnézést, ha "buta" a kérdés :) Ha fejek, mindkét mellből kell fejni? Én cumisüvegből etetem a kisfiamat, tápszert és anyatejet kap vegyesen. Sajnos kevés a tejem, nehezen jön össze egy adagnyi... azt vettem észre, hogy az egyik mellemből kb. 2x annyit tudok lefejni, mint a másikból. Ilyenkor fejjem mindkettőt, vagy csak azt, amelyikben több van? Eddig mindkettőből fejtem.2013. máj. 8. 11:38
1/1 anonim válasza:
Szerintem mind a kettőből fejd továbbra is, azzal tudod a lehetőségekhez képest ösztönözni a tejtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!