Aki egy alkalommal mindkét mellből szoptat, mindíg mindkettőt lefeji utána?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor a következő szopira termelődik megint annyi , hogy elég legyen a picinek? Így nem is fog csökkenni a mennyiség, hogy mindíg csak valamennyi fogy belőle, de nem az egész?2011. febr. 1. 12:55
1/5 anonim válasza:
Én egy ideig fejtem, aztán abbahagytam, mindig volt elég neki - mert annyi termelődött, amennyire szüksége volt.
2/5 anonim válasza:
én is szinte minden etetésnél mindkettőt odaadom neki, de csak akkor ha az egyikket kiszopizta, utána kapja a másik cicit. Nem fejem hanem legközelebb azzal kezdem amivel abba hagytuk. így biztosan kap előtejet és táplálóbb hátsót is.3-4 hétig én is fejtem de már szerintem beállt, és nem fejek.
3/5 anonim válasza:
Sosem fejtem szoptatás után csak ha feszült a mellem.A lányomat 14 hónapig szoptattam a fiamat még most is.
4/5 xStefix válasza:
Akkor van elég tej, ha annyi fogy, amennyit ő kieszik(!). Nem akkor, ha dugig van a melled tejjel - mert ilyenkor többleted van.
Semmi gond nem lesz, ha nem fejed ki mindig mindkét melled, sőt. Hacsak nem akarsz esetleg tejleadó lenni.
Elég, ha arra figyelsz, amit feljebb is írtak, így lesz mindig pont elég tejed.
5/5 anonim válasza:
Nem kellett soha lefejjem egyik mellemből sem és első gyerekemet 1,5 évig szoptattam második most egy éves és szopik ezerrel.
Mindkét mellemből etettem egy alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!