Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kb. mennyit szopizik babátok...

Kb. mennyit szopizik babátok egy alkalommal mikor már csak reggel meg este kap?

Figyelt kérdés

Már az elejétől kezdve tápszeres a babám, lassan már a hozzátáplálásnál tartunk és hónapról hónapra, igaz nagyon lassan, de szaporodik a tejem! :)

Belelkesültem, hogy talán eljön az idő mikor már nem kell pótolni.

2011. júl. 1. 10:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kicsi furán fogalmaztam, de tápszer előtt mindig kap cicit is
2011. júl. 1. 10:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Vagy abban segítsetek, ha tudtok, hogy mi az a mennyiség aminél el lehetne hagyni a tápszert?
2011. júl. 1. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

fiam 8 hónapos, még mindg 4-5x szopizik egy nap, mellette eszik is.Főleg most igényli nagyon, hogy jön a foga...

Szerintem szoptasd egy na többször, meglátod elég-e neki.Minél többet teszed a melledre, annál több tejed lesz.

Amúgy mennyi idős a babád?

Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak, kb 5 percig szopizik 1 alkalommal, de gőzöm sincs mennyit:)

2011. júl. 1. 11:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy akinek van elég úgysem méri. 4 hónapos a babám, a tejem egyre több, de ő is egyre többet igényel, így mindig pótolni kell. 120 ml a rekord mennyiségű tej eddig, de bizakodom, hogy akár több is lehet. Most ő 180-200 kat eszik egy alkalommal. Nem tudom, még mindig majdnem a duplája kéne.
2011. júl. 1. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:

szeruóintem ez így tök jó, mármint haladsz,mert a semmihez, meg a nagyon kevéshez képest a 120 ml is jó!!! mikor elkezd mást enni, úgyse fog 200ml-t szopizni!fim szerintem 100-120 ml körül szopizhat, de nem minden alkalomm, van hogy kevesebbet,de ez csak sacc, mert nem mérem:)

az jó lenne, ha el tudnátok hagyni a tápszert, mikor már eszik mást, ez smán összejöhet:)))

első voltam

2011. júl. 1. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!