Kb. mennyit szopizik babátok egy alkalommal mikor már csak reggel meg este kap?
Már az elejétől kezdve tápszeres a babám, lassan már a hozzátáplálásnál tartunk és hónapról hónapra, igaz nagyon lassan, de szaporodik a tejem! :)
Belelkesültem, hogy talán eljön az idő mikor már nem kell pótolni.
fiam 8 hónapos, még mindg 4-5x szopizik egy nap, mellette eszik is.Főleg most igényli nagyon, hogy jön a foga...
Szerintem szoptasd egy na többször, meglátod elég-e neki.Minél többet teszed a melledre, annál több tejed lesz.
Amúgy mennyi idős a babád?
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak, kb 5 percig szopizik 1 alkalommal, de gőzöm sincs mennyit:)
szeruóintem ez így tök jó, mármint haladsz,mert a semmihez, meg a nagyon kevéshez képest a 120 ml is jó!!! mikor elkezd mást enni, úgyse fog 200ml-t szopizni!fim szerintem 100-120 ml körül szopizhat, de nem minden alkalomm, van hogy kevesebbet,de ez csak sacc, mert nem mérem:)
az jó lenne, ha el tudnátok hagyni a tápszert, mikor már eszik mást, ez smán összejöhet:)))
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!