Aki csak feji a tejet a babájának, egy alkalommal mindkettőt vagy egyszer az egyiket egyszer a másikat? Az utóbbi jobb mintha mindkettőt fejném? Én mindkettőt szoktam, de elgondolkodtam rajta hogy nem lenne-e jobb felváltva fejni.9 hetes a kisbabám.
Sztem felváltva jobb lenne,3óránként,mert addigra,ha nem is teljesen,de megtelik a cicid rendesen!Miért csak fejed?Nem tud szopizni a babád v mi a baj? :O)
5hetes pasi ancija
Köszi a válaszokat. 1-1 :D:D
Azért fejem, mert hiába próbálkoztam pár hétig a szopival, csak üvöltés volt, folyt ki a szája mellett a tej, nem ment. Így ennél döntöttem, azóta sokat mosolyog, átalussza az estét és én is nyugodtabb vagyok.
Ismerős dolog!
Az én kislányom nem is szopizott. Pedig csecsemős nővérek és védőnők tömkelege igyekezett, de hát nem. Két hónapig tudtam fejni.
Ja és hogy kérdésedre is válaszoljak: én mindkettőből fejtem. végül is a minél több inger szükséges a tej termelődéséhez, ezért tartom logikusnak, hogy ha három óránként mindkettőt fejed, és nem felváltva 3-3 óránként, így egy mellet nem csak 6 óránként éri az inger jobban termelődik a tej. Ez viszont csak az én személyes véleményem.
Köszi! :)
Igaz ez a mindkét melles dolog, hogy akkor több inger éri a mellet. Lehet akkor maradok ennél. Még meglátom.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!