Az elektromos mellszívó sokkal hatékonyabb, mint a kézi?
Szia!
Nekem Aventes van, olyan amit hálózatról és elemmel is működtethető. Ha akarom kéziként is működik.
Még a fiammal a kórházban voltam, amikor kellett, és mivel nem tudtam elektromosan használni (valamit nem jól raktam össze), kézi üzemmódban fejtem. Otthon már gépi módon. sokkal gyorsabb volt, és a csuklóm se ment tropára (a fiamnál nagyon sokat fejtem, mert kezdetben nem is szopizott). Elég gyors is, mondjuk én mindig rászámolok időt, mert jól kifejtem/kifejem mindig.
Amúgy ha a fiad kezdi leválasztani magát, akkor ne fejd le az összes tejet, mert a szervezeted nem tud reagálni a csökkent tejigényre. Csak annyit fejjél le, hogy ne gyulladjon be a cicid. Néhány nap alatt beáll, és nem termelődik már annyi tej.
Kisfiam 3 hónapos, és egy hete nem akar szopizni, viszont szeretném még tejjel táplálni, amíg van. Ezért keresnék egy hatékonyabb megoldást, mert elég fárasztó naponta többször a kézivel fejni. Köszi az eddigi válaszokat!
Sajnos nem tudok kölcsönkérni senkitől :(
A szopisztrájk egy ideig szokott tartani. Keress fel egy szoptatási tanácsadót.
Az elektromost könnyebb használni (nem kell neked pumpálni, adép elvégzi helyetted), főleg ha egyszerre kettő cicit lehet vele fejni. Nekem kézi van, de csak a tejleadóreflex beindításához kell, utána kézzel lefejem magamnak.
Őt nagyon tudom ajánlani szopi ügyben.
Kitartás.
Elektromos mellszívók közül a medelát ismerem:
Az a tapasztalatom, hogy az árammal működők jobban szívnak, mint az akkumulátorosak, viszont az áruk is drágább.
Nekem a kézi is hatékonynak bizonyult, tejcsatorna elzáródás miatt az egyik mellemet hosszabb ideig csak kézivel fejtem, és még sikerült feljebb tornáznom a mennyiségen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!