Melyik a jobb az elektromos mellszívó vagy a kézi?
Elektromosra szerintem csak akkor van szükség, ha folyamatos és nagy mennyiségű fejésre készülsz, különben elég a kézi, mert ideális esetben egyáltalán nincs szükség fejésre.
Nekem kézi van.
Három gyerekkel használtam már a következő céllal:
- tejcsatorna elzáródásnál kifejni
-ha éjjel átaludta a baba és túl sok volt hajnalra/reggelre
-ha mentem valahová és más etette meg egyszer a babát
Nekem Avent kézi mellszívóm van, és kínlódás :(
Nem tudom, hogy az elektromos mennyire hatékony, de ha tehetném, biztos azzal próbálkoznék legközelebb.
A hozzátáplálás kezdetén kezdtem fejni, hogy ne apadjon el a tejem, hogy lecsökkentek a szopik, de utáltam nagyon, mert vagy fél órán keresztül kínlódtam vele. Volt olyan, hogy már percekig szinte semmi nem jött vele, de megnyomtam a cicim és rendesen spriccelt, úgyhogy volt, hogy kézzel is besegítettem, hogy haladjon már...
Valaki azt írta valamelyik kérdésben itt, hogy az elektromos gyorsabb...de mondom, személyes tapasztalatom nincs, csak a kéziről. Ennél szerintem a kézzel kifejés sokkal gyorsabb, bár úgy nem nagyon szerettem volna csinálni én sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!