Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek melyik elektromos...

Nektek melyik elektromos mellszívó vált be?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem az avent kézi nem vált be és a medelát dícsérik nagyon,de van még nuk,tigex stb.Melyik a jobb?
2012. jún. 7. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
medela swing volt,nagyon szerettem,most barátnőm használja,ő is azt mondja,h egy áldás...Ő anyatejleadó is.(szóval igénybe van véve rendesen a mellszívó)
2012. jún. 7. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Medela swing. A babám egyáltalán nem volt hajlandó szopni, 10 hónapig kapott anyatejet a swing segítségével! :-)
2012. jún. 7. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem a medela egy csepp tejet sem hozott le,egyszerűen nem indította be a tejleadó reflexet csak a kézi mellszívó!
2012. jún. 7. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Medela, bátran szerezd be!
2012. jún. 7. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:

A Swinget nem ismerem, nekem sima elektromos Medelám volt, mert mindenki azt dícsérte. Nekem sajnos mégse jött be, így hamar túladtam rajta és beszereztem egy elektromos Aventet. Amíg a Medelával 40 perc alatt jött le 160 ml tej, addig az Aventtel max 10 perc. Na meg az se hátrány, hogy nem verem fel vele az egész házat, ha fejek, ugyanis a Medela motorja irtó hangos volt, az Avent meg halk. Szóval mindenki más, ki kell tapasztalni, mert nem biztos, hogy ami másnak bejött neked is befog.

Egyébként nekem az Avent kézi is bejött. Nálad mi a baj vele?

2012. jún. 7. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
medela swing, de a legjobb amit a kórházakban használnak csak nehéz beszerezni.
2012. jún. 8. 01:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Én csak a mini electronicot ismerem,ezt a swinget nem.Hol lehet beszerezni?

Sajnos nálam egy csepp tejet nem fejt le az avent kézi mellszívó,saját kezűleg kezdtem el fejni,mert úgy legalább elindult!

2012. jún. 8. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
swinget bármilyen babaáruházban szerintem...újként azonban elég borsos ára van(40 felett),viszont használtan is lehet találni(10-20között),ehhez meg csak a szívó részt kell megvenni újonnan.Én legalábbis így csináltam.
2012. jún. 8. 13:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Néztem a vaterán,de ott nem találtam swinget,na de hátha később lesz!
2012. jún. 8. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én az elemtromos Avent-et cseréltem re Swing-re, mert amikor mellgyulladásom volt, az első haszontalannak bizonyult. A Swing tényleg csúcs!
2012. jún. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!