Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a leghatékonyabb...

Melyik a leghatékonyabb elektromos mellszivó?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mi az ami nem vált be: Medela Mini electric.Pedig sokan esküsznek rá,nekem nem hozott le egy cseppnyi tejet sem.
2012. márc. 22. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:

ha nagy igénybevételhez kell (tehát a teljes mennyiséget ezzel fejnéd), akkor érdmes egy komolyabbat kölcsönözni

pl.ezek:

[link]

(ilyenkor a tejjel érintkező részeket meg kell venni, maga a gép kölcsönözhető csak.)

2012. márc. 22. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem Avent van, elektromos. Nagyon jó, bár elég drága volt. Rengeteget használtam az első 2 hónapban, konkrétan minden szopizás után lefejtem a maradékot, még éjszaka is. Olyan 5 perc alatt szívott le 1,5-2 dl-t. Ezért éjszaka sem kellett sokáig vacakolnom. Azóta abszolút nem használtam (1 éves a kicsim), de nekem megérte.
2012. márc. 23. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mindenképp az elektromosat ajánlom, mert a szobatársamnak nem az volt és alig tudott fejni vele pár milit.
2012. márc. 23. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
már a korházba is vihetted?
2012. márc. 24. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem kellett, a férjem akkor vette, amíg bent voltunk és a kórházban volt egy nagyon aranyos, nagyon tapasztalt védőnéni, aki mindennap jött, még meg is "fogdosott" és mondta, hogy fejjem, mert be fog gyulladni. Megmutatta, hogy kell masszírozni is, és hogy fejjem, ha hazamegyünk.
2012. márc. 24. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!