Hogyan kell használni az elektromos Avent mellszívót?
Figyelt kérdés
Szerintem jól van összerakva, de nincs vákuum. Mi lehet a baj? Esetleg valami amire nagyon oda kéne figyelni?2012. dec. 15. 16:44
1/12 anonim válasza:
VAn egy pici fehér tölcsérszerű, amit bele kell tenni a vákumhoz, az is benne van?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen benne van. (Előtte sokat használtam a kézi változatot.) :(
2012. dec. 15. 16:51
3/12 A kérdező kommentje:
Azt néztem, hogy maga a kar, amivel pumpálni kell, nincs úgy beleakasztva, mint a kézinél, de nem tudom úgy rátenni. Itt ugye egyben van az egész felső rész, nem tudom másképp rátenni. ???
2012. dec. 15. 16:57
4/12 anonim válasza:
Nem, ebben is bele kell akasztani. Aztán rá a gép. TUdod a kézinek kis átlátszó kupak kerül a tetejére, az elektromosnak meg maga a motor:D
5/12 anonim válasza:
De mindjárt előszedem és megnézem:D
6/12 anonim válasza:
Bocsi, nem, valóban egybe van az egész:D
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
2012. dec. 15. 17:14
8/12 anonim válasza:
Amikor először próbáltam, nekem se volt vákum, de nekem azért mert én kihagytam azt a fehér bigyuszt:D Van már valami változás?
9/12 coffeez válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Nincs változás. A férjemet várom, hogy megnézze 10ig dolgozik. Köszi! A videót is :)
2012. dec. 15. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!