Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elektromos mellszivo - mitöl...

Elektromos mellszivo - mitöl függ, melyik markat valasszam?

Figyelt kérdés

Nagyobb mellmeretre melyik a legjobb, vagy meg mi befolyasolja?

Elsö babamnal eleg gyorsan jött a tej, egy szivassal viszonylag sokat evett a pici (korhazban meglepödtek ezen, lemertek, csak emiatt tudom).

A biztonsag kedveert beszereztem (kölcsönkaptam) egy Medela Swing elektromosat, amit csak a vegefele hasznaltam, akkor is csak hogy legyen esetleg tartalek a hütöbe (de sosem kellett hasznalni). Akitöl kaptam, kicsi a melle, az enyem nagy (95C), tehat a neki passzolo szivofej volt hozza, de igy ritkan hasznalva nem jelentett gondot.

Most venni szeretnek, azert elektromosat, mivel azzal gyorsabban lefejhetö, melyik markat javasoljatok? Vagy melyiket egyaltalan nem?

#elektromos mellszívó #mellszivomarka
2013. ápr. 2. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora a mellem és a Tommee tippee nagyon jó
2013. ápr. 2. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaszodat! :) Megneztem a a YouTube-n erröl egy felvetelt, es sajnos itt egy hatranyt talaltam, ami legalabb is a Medelanal nem volt: egyenesen kell tartani fejes közben, mert visszafolyhat a csöbe es ez elrontja a motort. A Medelanal ezt nem olvastam a haszn. utmutaton es szinte biztos, hogy nemcsak egyenesen tartottam (bar ejjel fekve sosem fejtem), es sosem romlott el.
2013. ápr. 2. 23:08
 3/8 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 2. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
medelát is vehetsz vannak hozzá különböző fejek.. [link]
2013. ápr. 2. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:

megnéztem én is a videót,a medelánál ha visszafolyik,ott van egy szivacs benne,ami felfogja.

De amúgy ez tök ugyanolyannak tűnik,mint a swing...

2013. ápr. 2. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:

A mellszívós fejésnél lényeges dolgok:

- A ritmus: a Medela Swing gyorsan beindítja a tejleadó reflexet egy gyors (120 ciklus/perc) ritmussal, majd hatékonyan fej (60 ciklus/perc)

- A vákuum szint finoman szabályozható, hogy a fejés ne fájjon!

- A maximális vákuum ne lépje túl a 250 Hgmm-t, hogy ne okozzon károsodást a mell szöveteiben.

- A mellre illeszkedő szívótölcsér mérete illeszkedjen a mellbimbó méretéhez, mert ha nem, vagy túl mélyen behúzza a vákuum a bimbót és azért nincs tej áramlás vagy a cső falának szorítja és a bimbót meghámozza.

A Swing minden feltételnek tökéletesen megfelel.

A Swing Maxi ugyanezt tudja két szívófejjel.

2013. nov. 27. 09:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Közben a napokban kezdjük a hozzataplalast, igy most kezdtem mellszivot hasznalni, hogy a zöldsegekhez kicsit hozzakeverhessek. Es egyebkent eppen mellszivozok. :)

Rosszul irtam a nevet, Medela Mini Elekctric-et vettem es az "elödje" (elsö babanal kölcsönkapott) is ez volt. Ezen csak 2 fokozat van, amiböl hasznalom az erösebbet is a vegefele az egyik mellemen.

Az sztem szubjektiv, hogy melyik vakuum minösül tul nagynak, mi a normalis - mondjuk aki több nö mellet latja hasznalat közben, annak van tapasztalata, de nekem igy ez nem mond semmit... Az egyik mellem erzekenyebbnek tünik, az elejen faj is, de azt nem tudom, hogy roncsolja-e a mellszövetet vagy nem (remelem, csak nem?!), mig a masikon, mint irtam, az erösebb fokozatra is tudom kapcsolni.

Nagyon keves jön belöle szoptatas utan, ami erthetö is, hiszen eddig szerencsere nem volt szükseg fejesre. Holnap valoszinüleg anyatej nelkül kapja szoptatas utan, mert ez szinte semmi, hacsak valami csoda folytan idöm lesz delelötti szopi utan fejni. :)

2013. nov. 27. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Es köszönöm valaszodat, ilyen reszletes es jol erthetö magyarazatot talan meg a haszn. utasitasban sem olvastam! :)
2013. nov. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!