Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elektromos mellszívó kérdés,...

Elektromos mellszívó kérdés, melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Külföldön élek ahol csak 4 hónap a gyes. Tehát ha lesz tejem, ha nem, ha le tudom fejni kézzel, ha nem, vissza kell mennem dolgozni. Ezért szeretnék beruházni egy elektromos mellszívóba, bár elég nehéz megmondani előre, melyik fog bevállni.

Alapvetően Medelara vagy Aventre gondoltam. A Pesztonkáról megoszló véleményeket olvastam.

Árban elég nagy az eltérés, a Medela Mini Electric 25 körül, míg a Swing 50 körül mozog. Esetleg Tommee Tippee? Vagy érdemes dupla mellszívósat venni?

Kinek mi a tapasztalata?

Ha ez esetleg számít, viszonylag nagyobb mellbimbóm van, normálisan kiálló bimbófejjel.

Előre is köszönöm a válaszokat

36 hkm

2013. ápr. 15. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Medela swing

Inkább hasznàltan hannincs rá keret, de a minit semmiképp

2013. ápr. 15. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Medela Swing.
2013. ápr. 15. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a swingre.
2013. ápr. 15. 22:32
 4/5 anonim válasza:
Én a Lansinoh dupla mellszívóját használtam és nagyszerűen működött. Mivel kénytelen voltam visszamenni dolgozni és nem akartam órákon keresztül fejni inkább egy kicsit többet szántam rá. (Lehet hozzá venni nagyobb szívófejet is.)
2013. ápr. 16. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat: megvettem a Swinget, nagyon elégedett vagyok vele. Igaz jó 10 perc a leszívás, de nagyon sokat leszív.

Csak kb 2 hónapos használat után a membrán kilyukadt, és elég nehéz újat venni, csak a nagyobb bababoltokban lehet kapni (590 ft), úgyhogy érdemes már egyből venni párat tartaléknak.

2013. aug. 2. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!