Ha 2 órás sétára megyünk, akkor a tejet hogy tárolhatnám el útközben?
1 hónapos anyatejes a babám.
Van ilyen hőtárolós tartó.
nem lesz semmi baja a tejnek ebbe a melegbe?
ne vitatkozzatok nincs értelme és nem is a kérdéshez kötődik
nekem a védőnő azt mondta vihetem a babát 2-3 órára is ki
amúgy sokkal jobb neki kint,ahogy észre vettem,mert a 3. emeleten lakunk és tegnap szakadt róla a víz,pedig nem volt agyon öltöztetve.
Nem lesz baja, de szerintem is egyszerűbb leülni, és megszoptatni, egy textilpelus eltakarja. Persze, csak ha megy.
Nyár pedig azért még nincs, úgyhogy nem romlik meg :) Ilyen időben pedig legyetek lvegőn minél többet!! (főleg, ha olyan hrlyen laktok, belvárosban pl azért nem szerencsés)
Az én kisfiam holnap lesz 3 hetes. pár napja minden délelőtt elviszem sétálni egy fél órára. 2 hetes korában pedig már babakocsiban kint aludt a teraszon. Bérházban büntetés lenni ilyen melegben. Egy 1 hónapos babának semmit sem árt, ha tovább van kint, sőt. Egy nagyon vékony kis sapi ami takarja a fülét is és semmi gond. A tej kérdésből pedig tényleg nem kell nagy ügyet csinálni. Hőtárolós termoszban semmi baja nem lesz. Vannak olyan nők akik nem hívei a nyilvános szoptatásnak. Természetes dolog ide vagy oda, egyszerűen túl intim dolognak tartják. Nem vagyunk egyformák és persze nem elítélendő egyik gondolkodásmód sem.
Remélem még nagyon sokáig tudod szoptatni :) Védőnő
Kedves Kérdező!
Igaza van a védőnődnek, ki lehet mozdulni 2 órára is.
Írtad, hogy anyatejes baba, ami nagyon jó, hiszen ez a legjobb táplálék számára ebben a korban, és olyan pozitív, hogy a séta alatt is anyatejet szeretnél adni neki! Azt viszont nem írtad, hogy otthon hogyan adod a tejed? Kizárólag mellből eszik, vagy ismeri a cumisüveget is? Ezt azért kérdezem, mert a hőtartó üvegben 2 órán keresztül nem romlik meg a tejed. Kíváncsi vagyok, hogyan gondoltad odaadni neki a séta alatt? Több lehetőséged is van: Cumisüveg, ami befolyásolhatja az eddigi szopi-technikát. Alternatív etetés pl pohárból itatás, ami nem zavarja annyira a szopikat, de macerás lehet az utcán...
Hogy állsz a szoptatáshoz házon kívül? Lehet, hogy több időt spórolnál meg, ha házon kívül is szoptatnád a babád. Itt arra gondolok, hogy sok idő a fejés, az etető eszközök sterilizálásra, stb...Sok módon eltakarhatod a babád, de a legegyszerűbb egy pamut pelenkával. Ezt természetesen a te döntésed lesz, de kérlek fontold meg az előbb leírtakat. Írd majd meg, hogy döntöttél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!