Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha 2 órás sétára megyünk,...

Ha 2 órás sétára megyünk, akkor a tejet hogy tárolhatnám el útközben?

Figyelt kérdés

1 hónapos anyatejes a babám.

Van ilyen hőtárolós tartó.

nem lesz semmi baja a tejnek ebbe a melegbe?

2013. ápr. 28. 08:48
1 2
 11/19 Babeli Zurzavar ***** válasza:
az x helyere azert nem helyettesitettem.be semmir mert nem vagyok hive annak amit irsz es fogalmam sincs hany honapig nem javallod kivinni a babat...
2013. ápr. 28. 09:55
 12/19 A kérdező kommentje:

ne vitatkozzatok nincs értelme és nem is a kérdéshez kötődik

nekem a védőnő azt mondta vihetem a babát 2-3 órára is ki

amúgy sokkal jobb neki kint,ahogy észre vettem,mert a 3. emeleten lakunk és tegnap szakadt róla a víz,pedig nem volt agyon öltöztetve.

2013. ápr. 28. 10:00
 13/19 Babeli Zurzavar ***** válasza:
81%
szerintem sincs ertelme, ne haragudj hoy a kerdesed alatt utkoztettunk nezetek:-) jo setat!;-)
2013. ápr. 28. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baja, de szerintem is egyszerűbb leülni, és megszoptatni, egy textilpelus eltakarja. Persze, csak ha megy.

Nyár pedig azért még nincs, úgyhogy nem romlik meg :) Ilyen időben pedig legyetek lvegőn minél többet!! (főleg, ha olyan hrlyen laktok, belvárosban pl azért nem szerencsés)

2013. ápr. 28. 10:19
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Mért nem szoptatod és akkor máris megoldódott a dolog?
2013. ápr. 28. 10:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Leülsz egy padban egy eldugottabb zugba, és megszoptatod. A legtöbben ezt csinálják, senki nem fog megbotránkozni, ez a legegyszerűbb mindenkinek.
2013. ápr. 28. 11:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Parkban akart lenni, elnézést.
2013. ápr. 28. 11:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam holnap lesz 3 hetes. pár napja minden délelőtt elviszem sétálni egy fél órára. 2 hetes korában pedig már babakocsiban kint aludt a teraszon. Bérházban büntetés lenni ilyen melegben. Egy 1 hónapos babának semmit sem árt, ha tovább van kint, sőt. Egy nagyon vékony kis sapi ami takarja a fülét is és semmi gond. A tej kérdésből pedig tényleg nem kell nagy ügyet csinálni. Hőtárolós termoszban semmi baja nem lesz. Vannak olyan nők akik nem hívei a nyilvános szoptatásnak. Természetes dolog ide vagy oda, egyszerűen túl intim dolognak tartják. Nem vagyunk egyformák és persze nem elítélendő egyik gondolkodásmód sem.

Remélem még nagyon sokáig tudod szoptatni :) Védőnő

2013. ápr. 29. 11:56
 19/19 Lakt.Mónika ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igaza van a védőnődnek, ki lehet mozdulni 2 órára is.

Írtad, hogy anyatejes baba, ami nagyon jó, hiszen ez a legjobb táplálék számára ebben a korban, és olyan pozitív, hogy a séta alatt is anyatejet szeretnél adni neki! Azt viszont nem írtad, hogy otthon hogyan adod a tejed? Kizárólag mellből eszik, vagy ismeri a cumisüveget is? Ezt azért kérdezem, mert a hőtartó üvegben 2 órán keresztül nem romlik meg a tejed. Kíváncsi vagyok, hogyan gondoltad odaadni neki a séta alatt? Több lehetőséged is van: Cumisüveg, ami befolyásolhatja az eddigi szopi-technikát. Alternatív etetés pl pohárból itatás, ami nem zavarja annyira a szopikat, de macerás lehet az utcán...

Hogy állsz a szoptatáshoz házon kívül? Lehet, hogy több időt spórolnál meg, ha házon kívül is szoptatnád a babád. Itt arra gondolok, hogy sok idő a fejés, az etető eszközök sterilizálásra, stb...Sok módon eltakarhatod a babád, de a legegyszerűbb egy pamut pelenkával. Ezt természetesen a te döntésed lesz, de kérlek fontold meg az előbb leírtakat. Írd majd meg, hogy döntöttél :)

2013. ápr. 29. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!