Ha 2 órás sétára megyünk, akkor a tejet hogy tárolhatnám el útközben?
1 hónapos anyatejes a babám.
Van ilyen hőtárolós tartó.
nem lesz semmi baja a tejnek ebbe a melegbe?
2 óra alatt nem romlik meg.
Mi pont 1 hónaposan vittük a lányom kórházi kontrollra, vittem üvegben tejet, én nem tudok nyilvánosan szoptatni.
Simán, hátizsákban vittem, etetés előtt fél órával betettem a ruhám alá, hogy picit melegedjen. Megitta, semmi baja nem lett, nem kell túlaggódni ezt a tej témát.
Amúgy, ha 2 órás a séta, kínálhatod neki pl. 1 óra után, addig biztos nem lesz baja. Mire újra megszomjazna már otthon is vagytok. De így igaz ahogy írták, 2 órát kibír, pláne ha végigalussza (amire van nagy esély).
hol volt/ van az elmult 3 napban arnyekban 29 fok?! elnezest ha annyi van Nalatok, akkor pontositanam a valaszt: nalunk 20-23 fok van. ki lehet vinni a babat, sot, ha lehet be se menjetek, Neked is es Neki is jot tesz.
ja, es ha 29 fok lenne, akkor azok az anyukak akiknek van egy nagyobbikuk, azok nem mennek ki x honapig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!