Sziasztok, a kislányom 2 éves lesz tápszeres baba volt nem akart szopizni és a tejtermeslésem sem indult be (pár csepp volt) most várom második babám nem tudom hogy kell helyesen szopiztatni félek hogy megint nem tudom szoptatni nagy lelki trauma volt ez számomra hogy tápszeres lett a lányom pedig szerettem volna szoptatni. Valaki valamilyen tanácsot adjon nekem.
2013. ápr. 26. 11:45
1/9 anonim válasza:
Semmiképp ne görcsölj rá. Szoptasd majd igény szerint, fejéssel is próbálkozhatsz így serkented a tejtermelést. Szoptatós teát igyál víz helyett. Nem lesz semmi baj, ha a baba is akar szopizni :)
2013. ápr. 26. 11:48
2/9 anonim válasza:
én is igy voltam elsö lányomat max 4 hétig tudtam szoptatani sajnos aztán teljes egészében tápszeres lett én hibám lelki traumaként éltem meg alig vártam hogy szülessen tesoja és még többet tudjak tenni hogy tovább szoptassak. megszületett a második lányom 9 hetes már kizárolagosan anyatejes iszok eszek pihenek és van tejem igény szerint szoptatom ha kell óránként rátezsem nem idegesitem magam a mérleget kihajitottam a pillangoba nem óramü pontossággal etetetk. ha kell a parkban védönönél vagy bárhol máshol szivbaj nélkül megetetem.
hirböl se ismeri a cumis üveget nem is vettem ha itatnám vizzel akkor csak is kávéspohárbol itatnám de azt se kap
iszom a lakto erb teát sok vizet
sok sört(alkoholmenteset)
urtica urenset szedem fö célom minél többet minél hosszabban szoptatni a gyöngyömet.
UI: elsö lányom kapott még más anyátol anyatejet 4 honapon át ezt nem bántam meg!!!!
2013. ápr. 26. 11:58
3/9 anonim válasza:
UI éjjel velem alszik nem kiságyba önkiszolgáló rendszer müködik ha szomjas rácuppan a cicimre és alszik tovább nappal simán kibir 3-4 órát is aztan felkel eszik és vidám baba.
2013. ápr. 26. 11:59
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Hát akkor No para és lesz tejci :D remélem nem fogok most rágörcsölni és tea teával :) köszönöm
2013. ápr. 26. 12:41
5/9 anonim válasza:
szivesen jelige NO PRARA van tejcsi lesz tejcsi fejben döl el!! cumisüvegböl ne etesd sose és pótlást ne adja második válaszolo voltam
2013. ápr. 26. 12:55
6/9 anonim válasza:
Az előzőekkel egyetértek. Igény szerint szoptass, sok folyadékot igyál, és lehetőleg minél többet pihenj a babával. Ha az elején úgy látod, hogy nem úgy megy ahogy kellene, akkor nagyon érdemes szoptatási tanácsadó segítségét kérni. Annyi minden lehet, amiben ha segít változtatni, akkor jóóóó sokáig tudsz szoptatni. :)
2013. ápr. 26. 13:14
7/9 anonim válasza:
TEJ, vagy TEJCSI!
De semmiképp nem tejci.
Kipattogzok már a sok agyament gügyögős anyukától!
2013. ápr. 26. 13:59
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló neked mi a problémád? nem mindegy neked hogy ki minek hívja? Neked valaki a tyúkszemedre lépett amint látom.
2013. ápr. 28. 13:52
9/9 anonim válasza:
Én ott rontottam el, hogy úgy szoptattam ahogy a kórházban mondták... 3 óránként és éjszaka semmi. másfél hetes koráig ment is, csak épp a tejem túl kevés lett és sajnos tápszerrel kell pótolni. Annyira bánom, mert én nem akartam tápos gyereket és minél tovább akartam szoptatni. Szerintem is fogadd meg a sokat író válaszoló tanácsát, ha előről kezdhetném én is így csinálnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!