Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatok,39,7 fokos a lazam,...

Szoptatok,39,7 fokos a lazam, biztos a tejemrol, nagyon sok van es van mikor feszulnek is, szivom de megis, vajon mit tegyek, hogy elmuljon, igy a gyerekemet sem tudom rendezni,1 hete csaszaroztak?!

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 14:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Komoly? 39,7? Még tudsz írni?

Én már az orvosnál lennék. Hűtőfürdő!!

2013. jan. 22. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Azonnal vegyél be lázcsillapítót, Panadolt szoktak javasolni.

Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy a tejtől vagy lázas, lehet vmi fertőzés, még elég friss a seb.

Kérj segítséget (apa, nagymama, szomszéd....), pihenj amennyit tudzs. Ha holnap is lázas leszel, vissza kell menni a kótházba (melegvizes ruhával borogasd a melled addig is).

Homeopátia Belladonna Ch9-es golyócskákból 2 óránként 5-öt elszopogatni.

2013. jan. 22. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
1 hetes császáros sebbel max. egy gyors zuhany, fürödni tilos!
2013. jan. 22. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és ha a melled van begyulladva, akkor antibiotikumra van szükséged. Masszírozd a melled, keress benne csomókat.
2013. jan. 22. 14:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Orvos!!!
2013. jan. 22. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem szülés után volt baromira bedurranva mikor megjött a tejem. iszonyatosan rossz volt. az egyik másfélszer akkora volt mint a másik mellem. ami be volt gyulladva zuhany közbe a meleg víz alatt átmasszíroztam és fejtem és fejtem. nem lehet hogy nem elég hatékony a mellszívód? én sajnos egy bóvlit vettem azzal kínszenvedés volt aztán kértem kölcsön a csecsemősöktől náluk medela volt az a kézi, ha akarod küldök linket. azzal tudtam leszívatni nekem életet mentett. és persze a baba a legjobb mellszívó tedd rá ahányszor csak tudod. de lázam nem volt biztos fel kéne egy orvost keresned. nehogy nagyobb baj legyen!
2013. jan. 22. 15:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Kuldheted a linket... Igen hivtam dokit de csak holnap 3 utan jon ki, eloszor fazom, aztan raz a hideg, ra 15 percre meg nagyon nagy a laza, a gyogyszer csak 1 orat hat, de azt meg nem szedhetem csak 6 orankent, zuhanyozzak meg nem szabad, csaszaroztak, es csak 1 hetes a baba
2013. jan. 22. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

remélem hamar rendbe jön minden!! majd írj hogy vagy!

2013. jan. 22. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
a két kézzel kezelhető készülékeknél az első nekem olyan van de ha megnyitod a linket úgyis annak a kép jön be először!
2013. jan. 22. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Én csak olyan értelemben tudlak megnyugtatni vagy inkább bíztatni, hogy az első gyerkőcöm születése után

tüdőgyulladásom lett, és nekem is nagyon magas lázam volt. Ettől (meg a gyógyszerektől) függetlenül szoptathattam a babát. De azt, hogy mi a baj, csak a doki tudja megmondani, talán már tudod is. Jobbulást!!

2013. jan. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!