Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek? Rengeteg tejem...

Mit tegyek? Rengeteg tejem van, a kisfiam jól eszik, de mégis minden reggel tele vannak a melleim, annyira, hogy néha be is gyullad.

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 06:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugyan ez a helyzet.nem tudsz mit csinálni fejned kell,ha meg már begyulladt(nekem kb. heti 1*)meleg vizes borogatás és masszírozás.nekem másnapra már jobb szokott lenni.

Remélem segítettem

2009. szept. 24. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én fejtem, mint a fejőnő és leadtam a Heim Pálba.

[link]

2009. szept. 24. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyulladás megelőzése érdekében fejni kell, és ha még pici a babád (3 hó alatti) akkor jönnek még a növekedési ugrások, többet fog igényelni, szóval én fejnék a te helyedben. Ha már nagyobb, akkor is kell fejni, de mindig egyre kevesebbet, hogy ne legyen állandóan túl sok. Vagy fejsz tovább és eladod. Egy liter anyatej ezer forint!!!
2009. szept. 25. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Éjjel is fejd! Mákod van, hogy átalussza az éjszakát, inkább ne ébreszd enni! Lefagyasztod, vagy leadod... Ha fejlődési ugrás jön, hasznos lesz!

Ne kockáztasd meg, hogy begyulladjon!

2009. szept. 25. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Minden nap szívatom, mindig csak egy keveset, hogy ne legyen még több. Nem alussza át az éjszakát, csak 5 órát alszik, de nem tudom, mintha akkor gyűlne a legtöbb tejem, és persze ilyenkor végre én is alszom, mert már nagyon fáradt vagyok egy pici és egy kicsi gyerek mellett. Még egyszer köszi, hogy írtatok.
2009. szept. 26. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!