Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az normális, hogy mostanában...

Az normális, hogy mostanában minden reggel arra ébredek, hogy rengeteg ökörséget álmodtam?

Figyelt kérdés
Lehet ez valami stressz, probléma levezetése, így adom ki magamból a gondokat? De szörnyen agyatlan dolgok... pl családdal fellépünk, mint a cirkuszosak, és én rájövök, hogy fogalmam sincs mi a koreográfia... aztán kommandózok, keskeny sikátorokon, házak udvarán keresztül kell átmennem, hogy eljussak egy titkos helyre, és felfedjek egy titkot. Egy kutya segít nekem. De közben kakas próbál megkergetni, rendőrség üldöz, kocsit is szerzek valahonnan... Aztán a meddő kutyánk kölyköket hoz a világra, akik itt szaladgálnak a lakásban... Eddig is voltak érdekes álmaim, de nem ilyen sűrűn, mostanában későn fekszem, felkelek hajnalban, majd visszaalszom, és akkor kezdődnek ezek az őrültségek. A kimerültséget jelezhetik? Szerintetek?
2011. júl. 30. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok minden okozhatja.Zaklatottság,felkavaró napi élmények,de az is ha sokat eszel lefekvés előtt.
2011. júl. 30. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én most lelkileg elég pocsék állapotban vagyok, és ugyanezt tapasztaltam, szinte minden éjjel valami hülyeséget, vagy pedig valami nagyon sokkolót álmodom. Úgyhogy lehet, hogy van köze a kimerültséghez, idegességhez.
2011. júl. 30. 10:36
 3/4 Tom Benko ***** válasza:
Normális, csak a napod nem volt az. Kicsit pihenned kellene.
2011. júl. 30. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ettél sokat elalvás elött vagy vacsorára?
2011. júl. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!