Most akkor ez hogy van? Terhes voltam? Voltam reggel dokinál és már ittho is vagyok rengeteg fájdalomcsillapítóval meg vitaminnal.
Elég sok korai terhesség úgy szűnik meg, hogy szinte észre sem vesszük, esetleg 1-2 hetet késik a vérzés, kicsit erősebb vérzés, ilyen tünetei vannak...
Ha nincs több panaszod, akkor csak ENNYI!... :-(
Örülj neki, hogy "csak ennyi", lehetne rosszabb is : nekem volt olyan is, hogy 3 hetesen vetéltem el, csak azt vettem észre, hogy folyamatosan vérzek, nem akart abbamaradni, végül egészségügyi kürettel tudott csak rendbe hozni a doki... :-[
Nem minden terhesség marad meg, elég sok spontán abbamarad, ez állítólag természetes folyamat.
Sajnálom, és együttérzek veletek.
2-3 hetes terhesség azonban nincs. A terhességet az utolsó havi vérzés első napjától számoljuk. Amikor a vérzés kimarad, a terhesség már 4 HETES. Innen indulunk.
Jaj. De nehéz ezt megértetni... :-(((
Tételezzük fel, hogy van "3 hetes terhesség". Ez ugyebár a vérzésed előtt egy héttel lenne, igaz? namőrmost ekkor a baba még be sincs ágyazódva, azaz egész egyszterűen csak eltávozik, vérzés és görcs nélkül, neked meg időben megjön a havi vérzésed.
A "3 hetes terhességnél" valószínűleg arra gondolhattál, hogy 3 hete estél teherbe. Ekkor azonban a terhesség már 5 HETES, a baba 3 hetes, és kb 2 hete ágyazódott be., Ha ez a baba ekkor elvetélődik, akkor annak már tényleg kísérőtünete a görcs és a vérzés.
Szóval hidd már el és fogadd el végre, hogy nincs 3 hetes terhesség. 3 hetes baba van, de a terhesség ekkor már 5 hetes.
Olvass utána: [link]
:-( Ne haragudj, de ha tényleg ezt mondta a nőgyógyász, akkor valószínűleg a piacon vette a diplomáját... :-(
Akkor összegezzük. 1 hetet késett a vérzésed, igaz? Aztán megjött, görcsöltél meg véreztél. A nőgyógyászod megvizsgált, és közölte, hogy terhesség volt, de már nincs.
Ilyen korai terhességnél általában nincs szükség küretre. A tested számára ez egy menstruáció, csak a szokásosnál kicsit erősebb. A méhnyálkahártya vérzés kíséretében leválik.
Őszintén sajnálom, ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!