Most akkor ez hogy van? Terhes voltam? Voltam reggel dokinál és már ittho is vagyok rengeteg fájdalomcsillapítóval meg vitaminnal.
Figyelt kérdés
Ugyanis pár napja nagyon fáj a hasam és elmentem reggel orvoshoz és ő közölte h elmenz a babám. Ennyi? Nem is kell több vizsgálat?2010. febr. 2. 11:01
11/12 A kérdező kommentje:
Hát hidd el én is sajnálom mert szerettem volna.De igazán köszönöm a segítséget csak azt hiszem kicsit megijedtem...
2010. febr. 2. 12:48
12/12 anonim válasza:
Ha elment, elment. Szerintem érdemes volna Love Moon betétet használni fájdalomcsillapítók helyett. Hamar és mellékhatások nélkül hat, rengeteg jótékony hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!