Lehet, hogy elmegy a tejem? Eddig rengeteg volt, reggel etetés után még 60-80 ml-t le tudtam fejni. Most meg alig valami. Délután meg olyan, mintha a kisfiamnak sem lenne elég. Eszek rendszeresen, iszok sok folyadékot.6 hetes a kisfiam.
Mindezek mellé pihenj sokat és igyál tejserkentő teát (pl.), de lehet mást is inni, vagy szedni, ami neked tetszik. És fejj csak szorgalmasan
7 hós baba anyukája
Először is ne aggódj, attól csak rosszabb lesz, de gondolom ezt már hallottad :) Fejlődési ugrásoknál, az egyik pont 6 hetesen van, mindig kicsit kevesebb a tej, amíg be tud állni a szervezet az új igényekre. Szoptass többször, ha úgy érzed, h nem volt neki elég. De nézz körül a homeopátiás szerek között is, nekem az is segített!
Az én kisfiam most 5 hónapos, de eddig csak anyatejet kapott. No para, biztos sikerülni fog :)
az alk. mentes sör nekem is beválik. :)
estére amúgy mindig kevesebb a tej. én sokszor hittem, hogy elapad, hogy nem elég stb. de nem következett be. 1 éves és még szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!