12 hetes a kisfiam. Nagyon zavar a súlytöbbletem. Mit tudok csinálni, hogy a tejem azért ne menjen el, de lehetőleg ne guruljak én sem?
aerobic DVD, mozgás. Nekem bejött. Ja és gondold át, hogy mindig azért eszel-e, mert éhes vagy. Én szop. alatt szedtem fel 10kg-t úgy, hogy addig volt nyugtom a babától, míg ettem, így nem tudatosan, de egyre többször, egyre többet ettem. Nem akartam beismerni magamnak, hogy menekülök tőle.
Figyelj, hogy mit eszel. Tészták, zsír, liszt, cukor nem kell.
Szerintem most ne foglalkozz ezzel! Persze, figyelj oda, hogy mit eszel és mennyit,de idő kell, hogy a tested visszaálljon a szülés előtti állapotra.(ez kb. 1 év)
Majd ha szaladgálsz a kisgyermeked után, nagyon gyorsan lemennek a kilók!
(én 20 kilót híztam a terhességem alatt,a kórházból -5kg-val jöttem haza, most 2 éves a kislányom, és annyi vagyok, mint szülés előtt)
Türelem... hidd el lemegy majd gyorsan..
A tejellátást és az energiámat nem szeretném feláldozni, úgy szeretném, ha közben ezek megmaradnának.
Ha tornázok, akkor nem megy el a tejem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!