Titeket zavar (na), ha az anyuka rendszeresen a játszótéren szoptatná meg pár hónapos babáját?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 16:21
1/39 anonim válasza:
Engem nem,szoptattam ahol kellett,ahol értem.
5/39 A kérdező kommentje:
A 2,5 éves fiammal 4-5 órát vagyunk lent és legalább 1 szoptatás a játszótéren történik - 3 hónapos a kislányom. Néha szégyenlem magamat, főleg, ha tinédzser fiúk fürkésző, nevető tekintetével találkozom.
2011. máj. 26. 16:27
6/39 anonim válasza:
Nem zavar! Csak én személy szerint nem időzíteném úgy,hogy mindig nyilvános helyen legyek! Megszoptatnám, ha muszáj, de igyekeznék úgy intézni,hogy ne kelljen! Játszóra szerintem azért lehet úgy menni!
7/39 A kérdező kommentje:
A játszótér 20 percre van tőlünk. A 2,5 éves kisfiammal pedig örülök, hogy egyszer megjárjuk ezt az utat. Ígyis alig lehet kikönyörögni a barátai közül, hogy végre haza indulhassunk.
2011. máj. 26. 16:30
8/39 anonim válasza:
Engem ugyan nem zavar, de én annyira szemérmes vagyok, hogy nem merném megtenni. Véleményem szerint az egy olyan bensőséges pillanat, ami csak az anyára és a gyerekére tartozik :)
9/39 A kérdező kommentje:
Általában 9kor indulunk, bevásárlás, ügyintézés, játszótér.
9-13 óráig vagyunk lent.
Ha hazamennénk egy 10 perces szoptatás miatt olyan 11 körül, akkor a fiam teljesen ki lenne borulva, mert imádja azt a játszóteret.
Oda-visszamenni pedig 1x 40 perc, 2x megtenni pedig, közel másfél óra "felesleges" sétálás. Két gyerekkel ez nem egyszerű.
Igény szerint szoptatok, ha a kislányom megéhezik, és ha mág egyből is indulnánk, akkor is csak 20 perc után kapna, azaz az utat végig sírná.
Nekem sem a legjobb, nehéz kérdés ez.
2011. máj. 26. 16:46
10/39 anonim válasza:
Teljesen megértem , hogy miért szoptatsz a játszótéren és sajnálom, hogy hülye kamaszok néha bámulnak. Engem nem zavarna , ha ilyesmit látnék, megérteném, és szerintem az anyukák többsége megérti. Ha nem, akkor majd megértik, mikor nekik is egynél több gyerekük lesz:) Én is szoptattam már parkban, mert egyszerűen nem volt más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!