Titeket zavar (na), ha az anyuka rendszeresen a játszótéren szoptatná meg pár hónapos babáját?
Na azért gondoltam, hogy valaki le fog hurrogni miatta. Én meg azt nem értem, hogy a 21. században mért kell ezen megbotránkozni, ha valaki diszkréten csinálja. Igen egyrészt bensőséges dolog, de másrészt ha egy kisgyerek szendvicset majszol a játszótéren az mért más??? Csupán más a táplálékigényük.
Engem sem zavar, ha látok szoptatni valakit. Én sem mennék haza azért a 10 percért.
Ja és persze ez nem egy kategóriában van azzal, hogy egyes nemzetiségű emberek semmivel nem foglalkozva előkapják a mellüket, és akár sétálva szoptatnak.
Hát nem ítéllek el, de nem értek veled egyet. A "nagy"fiadnak is sok 4 óra sétálás játszás, és nem értem, hogy miért a déli nagymelegben mentek a játszóra 9től 1ig. Nekem is 20 hónap van lányaim között, tehát tutdom min mész keresztül, az én lányaim is igény szerint szopiztak.
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy délelőtt séta, ügyintézés, vásárlás, legkésőbb fél 12kor ebéd otthon. Ha 9 előt megeteted, akkor nagyjából ki is bírja ezt a sétát a pici is. Vagy itatsz vele pár korty vizet, míg hazaértek. Ebéd után alvás, 3kor uzsi, szopi stb. Mi ekkor indultunk játszóra. Ekkor jobban el is lehet vegyülni, esetleg a közbejövő szopi idejére másre bízni a nagyot. este 6 körül értünk haza, vacsi, fürdés, alvás.
MI így csináltuk, de mindenkinek saját magának kell kialakítani a rutinját. De ez a rendszeresen a játszón szopizunk nálam nem fordult elő, egyszer-kétszer igen, de akkor sem úgy indultunk el, hogy biztos, hogy ott szopizunk.
Kedves Utolsó hozzászóló
A Ti napirendetek olyan, a mienk ilyen. Az én fiam későn fekszik le, 14.30kor. Nálunk ez van.
Azon a játszótéren fák vannak, sok-sok fa, nagyrészt árnyékos az egész. Zöldövezeten keresztül megyünk, nem a belvárosban lakunk.
A kisfiamnak nem sok ez az idő, neki ennyi a mozgásigénye. Minden gyermek más.
Elvonulunk egy padra, nem a homokozó mellett csinálom vagy a játszótér közepén.
Cumisüvegünk sincs még. Fiamnál sem volt, csak 1 éves korától ivott itatópohárból.
És néha a babának csak nyugtatásként kell a cici, legalábbis a kislányomat megnyugtatja és nézeget/alszik tovább a cici után.
18:09-es, neked még halvány fogalmad sincs a dolgokról, úgyhogy inkább hagyjuk:) Még semmi tapasztalatod e téren, nem tudom, miért szólsz akkor bele?
Kérdező, ha diszkréten szoptatsz, én nem hiszem, hogy sértő lenne bárki szemének is. Én mindig elvonultam, mert szégyenlős vagyok, nem tudtam mások "előtt" szoptatni.
3 gyerekes, sokáig szoptató anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!