Engem sem zavar egyáltalán, a minap is láttam egy anyukát a játszótéren szoptatni; egy kicsit még féltékeny is voltam, mert én nem tudtam anno szoptatni, mert nem fogadta el a cicit :(, de rengeteg tejem volt. Most várjuk a kistesót, remélem, hogy az lesz a legnagyobb problémám, hogy hol szoptassak :D.
2011. máj. 26. 21:25
32/39 anonim válasza:
Engem nem zavar, de én nem tettem! De mások vagyunk!
Bár azért az is vegyük figyelembe, hogy anno anyukáink korában egyáltalán nem volt divat, a "bárhol kéri, szoptatom" dolog. Egyenesen közszeméremsértésnek számított! Mégis felnőttünk valahogy!
Mivel engem nagyon zavart volna, ha bárhol ki kell tennem a cicim, úgy alakítottam a dolgainkat,hogy otthon meg tudjam etetni!
2011. máj. 27. 08:05
33/39 anonim válasza:
Miért zavarna?
Az jobban zavarna, ha emiatt üvegből adná az anytejet vagy tápszert adna a kicsinek.
Amúgy már többször láttam játszótéren szoptató anyukát.
2011. máj. 27. 08:24
34/39 anonim válasza:
előző
Csak úgy megjegyzem, hogy az én fiam 11 éves, még szotatom a 2 éves húgát, de soha nam zavarta, ha látta, egyszerűen ez teljesen természetes neki.
nem hiszem, hogy ha k látn amás anyukát szoptatni, akkor az zavarná.
2011. máj. 27. 08:26
35/39 anonim válasza:
Dehogy zavarna!Tegnap is láttam egy anyukát itt szoptatta meg a játszón a kislányát. S neki 2nagy/obb fia van. Szóval neki még nehezebb:)
2011. máj. 27. 10:33
36/39 anonim válasza:
Nem zavarna,sőtt örülök ha ilyet látok.Én is szoptattam már játszón.
2011. máj. 27. 11:51
37/39 anonim válasza:
en meg mc donaldsban is szoptattam persze textil pelust hasznaltunk,engem nem zavart a bamulo idiota emberek...
2011. máj. 27. 20:49
38/39 anonim válasza:
Ő vagyok ismét:A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:33
Multkor az egyik bevásárlóközpontban voltunk itt pesten,éhes volt a kicsim,keveselte a főtt ételt,de abból már nem akart enni.(alvi elötti szopit akart) Nem engedte magát felkötni MT-ben. Igy elvonultam wc-be szopizni.(van vagy 15wc) erre rámnyitottak,a hölgy ugy rohant ki szegénykém...Igy jár az ember ha nem talál ülőhelyet a babamama szobában.(csak pelenkázó és csap volt) igy kénytelen voltam beülni az egyik wc-be.
2011. máj. 27. 21:41
39/39 anonim válasza:
én vagyok az a gonosz kismama.nem értem hogy miért kérdezel valamit ha olyan választ kapsz ami nem tetszik neked egyből kiakadsz.nem értem miért olyan elfogathatatlan az hogy én nem támogatom az utcán való szoptatást.az más mikor az ember elvonul valahova diszkréten és ugy csinálja.mondjuk szegény egyik válaszolot megsajnáltam mikor a wc re kellett neki elmennie szoptatni.szóval a felháborodást nem tartom jogosnak.de ettől én még nem vagyok rossz lehendő anyuka mert másképp látok valamit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!