Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szed valaki szoptatás alatt...

Szed valaki szoptatás alatt fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Nekem az Azalia-t írta fel a doki,még nem kezdtem el szedni.Nektek bevált?
2013. márc. 22. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szedtem. Nekem is Azaliát írt fel a doki. Majd utána olvastam a tapasztalatoknak és nagyon nem tetszett. Sokan teherbe estek mellette, és sokan véreztek. Én először 2 hétig kétnaponta, majd 4 hétig minden nap véreztem tőle, így esély sem volt szexelni, bár nem hiszem, hogy amúgy mertem volna. Sokan írták, hogy megváltozott tőle a tejük íze, amit nem fogadott el a baba. Szóval én inkább abbahagytam, nem szeretnék újra teherbe esni.
2013. márc. 22. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem. Amíg szoptatok nem szedek hormont. Marad az óvszer és a kúp. Lehet, hogy nem jut át a tejbe, de minek bombázzam ellenkező esetben a fiam női hormonokkal?
2013. márc. 22. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, szedek: Cerazette-t. Nekem tökéletesen bevált: nem jött meg még mellette (6 hónapos múlt a fiam), kicsit sem vérzek, semmi problémám nincs vele...sőt még teherbe se estem mellette :D Én megbízok maximálisan az orvosomba, nekem ezt írta fel, és tökéletes!

Valamennyi női hormon így is úgy is átmegy a tejen keresztül (első hetekbe pont attól van a kis kiütés az arcukon), nem hiszem, hogy ezzel több átmenne, vagy káros lenne, akkor nem írnák fel az orvosok.

2013. márc. 22. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és a tejemet ugyan úgy elfogadja a fiam, semmi nem változott tőle! Előző voltam.
2013. márc. 22. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Különösebb gondom nem volt az Azáliával. Amikor már csak reggel és este szoptattam a lányom, akkor jelentkezett pecsételő vérzés, de nem sokkal később a szoptatás is elmaradt. Előtte sosem, a tej sem változott sem ízre, sem mennyiségre. Terhes sem lettem.
2013. márc. 22. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
3 hónapig szedtem,más okok miatt hagytam abba, nekem bevállt.
2013. márc. 24. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A fiam már 6 hónapos volt,amikor a rendszertelen vérzésem miatt a dokim felírta a Cerazettet.Amikor elkezdtem szedni 23 napig folyamatosan megvolt,de utána addig nem jelentkezett vérzés míg abba nem hagytam,sőt abbahagyás után több mint 1 hónappal jött először.
2013. márc. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!