Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatas alatt szabad-e...

Szoptatas alatt szabad-e szedni fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt a nőgyógyászoddal beszéld meg, nem mindegyik lehet jó, bár bevallom, ezt a részt sose olvastam el a betegtájékoztatón.
2013. jan. 19. 17:25
 2/7 xStefix ***** válasza:
100%

Igen, nem tiltott. A doki tudni fogja, milyet szabad ilyenkor.

DE. Fontold meg szerintem, hogy biztosan akarod-e bombázni a babádat női hormonokkal...

Off:

Mondjuk én nem egészen értem azokat az anyukákat, akik minden szimpla gyógyszer előtt körbekérdeznek, hogy szabad-e, de a tablettát naponta beveszik. Nekem kicsit ellentmondásos...

2013. jan. 19. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval. Én nem szedek amíg szoptatok. Ha minimálisan is, de átmegy a tejbe, pláne a vivőanyagok.....amik sokszor károsabbak, mint a hatóanyag. Szóval, én nem szedem, van más módszer erre szoptatás alatt is és majd utána szedem.
2013. jan. 19. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Kombináltat nem. Minipillt (csak progeszterontartalmút) lehet.
2013. jan. 19. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért lett kitörölve a válaszom??? Pont ezzel kapcsolatban linkeltem!
2013. jan. 19. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én dokim azt mondta,hogy van egy ,amit ilyenkor szoktak szedni,de ő nem ajánlja,mert esetleg kevesebb lehet tőle a tejcsi vagy megváltozhat az íze...tehát én nem is kértem inkább...a nevére nem emlékszem
2013. jan. 21. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szedtem, Azáliát. Nem változott a tej mennyisége és szerintem íze sem. 13 hónapos korig szoptattam.
2013. jan. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!