Fogamzás gátlás, szoptatás alatt? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nekem anno a doki az AZALIA nevű gyógyszert írta fel,ugye minden nap, folyamatosan kell szedni,nincs mensi.De azt mondta még akkor ha már nem szoptatok akkor másikat kell majd szednem.A kérdésem az ,hogy már nem szoptatok, 2 napja nem kell a cici kislányomnak,viszont még 2 levél gyógyszerem van.Mit csináljak,szedjem tovább,mert hát kidobni azért elég drága!Volt így valaki?Vagy menjek vissza dokihoz?2011. febr. 28. 09:45
1/6 anonim válasza:
Csak az egyik kérdésedre tudok válaszolni!
Ha nem szeretnéd kidobni akkor add el neten keresztül!
2/6 anonim válasza:
Éna másikat szeddtem, amit szopi alatt lehet, de nekem akkor azt mondta a doki, ha abbamarad a szopi, akkor még egy kicsit lehet szedni :) Én is amiatt akartam, mert hogy nincs mensi!Azt mondt max 2 hónapig még majd szedhetem!
De abbahygtam a gyógyszert, mert sokszor vérezgettem, így viszont megjött pedig még szoptatok!
15 hós kisláyn anyuja
3/6 anonim válasza:
Párom a Richterben dolgozik(ez Richteres gyógyszer) s ezt szoptatás mellett és ha nem szoptatsz akkor is szedheted.Én is ezt szedem egyébként.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Már csak az nem tiszta,hogy ha szedem tovább akkor is minden nap,vagy ki kell hagyni azt a 7 napot?(amikor ugye megjön)
2011. febr. 28. 13:32
5/6 anonim válasza:
Szia!
Második vagyopk!
Akkor is minden nap (és nem fogsz mensizni amíg ezt szeded!)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)Akkor nem veszik kárba a 2 levél,bogyó!!!:)Utána meg spuri dokihoz!!!:)
2011. febr. 28. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!