Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha nem akarok szoptatni,...

Ha nem akarok szoptatni, akkor ez elfogadható ötlet? Mennyire működne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

1,5 hete szültem, de borzasztóan fáj a szoptatás, nem tudom mit csinál a pici, de minden egyes alkalom kínszenvedés amit sírva csinálok végig.

3 alkalomból 2-szer tiszta vér a mellbimbóm, illetve a jobb mellemen körülötte már tiszta seb, amiből valamilyen váladék is szivárog. Bármi hozzáér úgy fáj, hogy hihetetlen.

Nem vagyok nyápic, sosem gondoltam volna, hogy a szoptatáson fogok problémázni, de ezt ilyen formában biztosan nem csinálom már tovább.

Arra gondoltam, hogy veszek egy fejőgépet és lefejem, az jobb, enyhébb megoldás lenne, vagy ugyanúgy fájna az is mint a rendes szoptatás?

Mennyi idővel kell lefejni? Vagy rögtön etetés előtt? Lehet-e hűtőben tárolni esetleg a tejet, ha igen, akkor meddig áll el?

Illetve ha egy jó fejőgépet tudnátok ajánlani, azt is megköszönném.

2013. márc. 17. 22:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem az elején minden anyuka megszenved a szoptatással... Nekem is kisebesedett és nagyon fájt,aztán a védőnőm tanácsolta,hogy mindenféle csodakrém helyett, a mellbimbóból nyomjak ki egy pici anyatejet és azt kenjem szépen körbe a fájó területeken,hagyjam megszáradni,és csak utána öltözzek vissza. 3 nap alatt begyógyult,és utána fél évig ment a szoptatás mindenféle gond nélkül... utána is csak azért hagytuk abba,mert már akkor rég kint volt az alsó 2 foga,amivel folyamatosan harapott,amit mondanom se kell mennyire fájt,és sokszor el se fogadta már... A fejéssel valóban nem tudsz olyan hatást elérni,és hamar elapad a tejed. kitartást,és szerintem próbáld meg ezt a tejes-praktikát. És próbálj meg minél többet a melledből a szájába tenni,mert ha csak a bimbó van a szájába,valóban azért fájdalmas a szoptatás.
2013. márc. 18. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!