Hálapénzt akarok adni a 6 hetes kontrollon, a pénzzel teli borítékot mivel helyettesíthetném férfi esetében?
Figyelt kérdés
nem akarom csak úgy odaadni a borítékot a kezébe vagy a zsebébe nekem ez nem megy..
varratszedéskor után kapott egy üveg piát,de mivel hozzá megyek vissza gondoltam most adok pénzt is
szóval ötletek?
a bonbon azt mondják férfinak adni b.u.z.i.s.
akkor hát mi legyen???
2012. nov. 25. 17:26
1/10 anonim válasza:
Hát a férjem a köszönöm meg a kézfogás mellett odaadta a borítékot. Hidd el, megszokott dolog.
2/10 anonim válasza:
Nem b uzis a bon-bon. Számtalanszor láttam, hogy a dokinak azt adtak. Esetleg csomagold be szépen és a csomagolásba rakd bele a pénzt.
3/10 anonim válasza:
Add csak oda nyugodtan a borítékot. Hidd el a legtöbb olyan sebességel tünteti el a zsebében, ami szabad szemmel nem is látható. A bonbont nehogy lepasszolja valamelyik nővérkének.
5/10 anonim válasza:
mi egy üveg italt tettünk papírtasakba, és annak tettük a tetejére a borítékot. nekem se ment volna csak úgy simán a kezébe nyomás pedig tényleg megszokott dolog.
6/10 anonim válasza:
Pár gramm füvet, attól még kedvesebb lesz.
7/10 anonim válasza:
Egy zacsi virslit, az minden alkalomra megfelelő ajándék,csak elteszi a mélybe, és bármikor előkaphat egy-két párat..
8/10 anonim válasza:
Már megint egy hülye, aki baromira unatkozik...
Inkább menj aludni, vagy keress másik oldalt!
9/10 anonim válasza:
Egy borítékban egy cetli: "Nem nyert" felirattal.
10/10 A kérdező kommentje:
ősrégi a kérdés barmok..
2013. ápr. 7. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!