Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoptassak terhesen,...

Hogyan szoptassak terhesen, pocakkal? Milyen pózban?

Figyelt kérdés

Több helyről is a fekve szoptatást hallottam, olvastam, de a lányom azt nem annyira szereti, és ráadásul úgy is simán tudja rugdosni a pocakomat, ami nem esik túl jól, és nem is jó ugye... Mit tanácsoltok? Lehet még máshogy is?

(Egyébként még csak 10 hónapos a nagy, szóval még szüksége van az anyatejre, és igényli is, nekem semmi problémám nincs a szopitól, teljesen problémamentes eddig a dolog...)

#szoptatás #terhesség #pocak #szoptatási pozíció
2013. márc. 12. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Próbáltam keresni képet, sajnos amire elsőre gondoltam, olyat nem találtam. Ez esetleg járható út

[link]

Úgy gondoltam, hogy te ülsz, a pici pedig az öledben csücsül, veled szemben, ég úgy ráhajol, vagy csak az egyik lábadon ül, és így oldalról hajol érte.

Ha nem vagy szívbajos esetleg úgy is lehet (otthon inkább), hogy leülsz egy székre terpeszben, ő áll előtted, kicsit előre hajolsz, és úgy szopizik, mint a kisboci :) Bár lehet a képen is áll a kislány. De ha pl csak az egyik lábadra ül, akkor szerintem nagyjából így éri el. A szembeülőset pedig láttam , ezért gondolom, hogy jó lehet

2013. márc. 14. 09:15
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

na, ez lesz az nagyjából.

2013. márc. 14. 09:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves Veresantkate, köszönöm szépen a képeket és a leírást! Ki fogom próbálni őket. :)

Kedves első, a bimbóérzékenység már nálam is alakulgat, de azért még messze nem olyan erős, bár gondolom lesz... :S :) De reméljük, majd kibírom valahogy! :) A méhösszehúzódásokat meg majd meglátom, nálam hogy lesz. :)

Köszönöm a válaszaitokat! Ja, és a képeket is! :)

2013. márc. 15. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!