Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jól van ez így? Vagy változtat...

Erus76 kérdése:

Jól van ez így? Vagy változtatnom kellene?

Figyelt kérdés

Kisfiam 9 hetes, szoptatom, első babám.

Az esti napirendünk:

fél 7 -7ó között fürdés, utána 22-ig szopik vagy csak rajtam "lóg" és csak utána alszik el, közben néha-néha bekum pár percre, de aztán fel is ébred. Néha felkel fél 6 fele reggel szopizni, utána visszaalszik 9 -fél 10-ig.

Napközben is alszik, jó időben általában kint a babakocsiban.

Kérdésem: változtassak-e a szokáson, este 22ó, fél 11 nincs későn az elalváshoz?

Válaszokat köszönöm!

2013. márc. 11. 12:22
1 2
 11/13 frászkarikaborsó ***** válasza:
9 hetesen teljesen jó, ne aggódj, nem lesz mindig cicimániás :) főleg amikor kb 1 hónap múlva elkezd kinyílni a világ és már minden érdekes lesz.. ha bírod ezt, akkor csináljátok továbbra is így, nem az a lényeg hogy milyen későn alszik el, hanem a napi össz alvás legyen emg 16 óra kb még ebben a korban. Ha az megvan, olyan mindegy hogy mikor alszik ennyit.
2013. márc. 11. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi is ìgy voltunk, kisfiam hasfàjòs volt ès csak cicin nyugodott meg, kb 3 hònapos koràig 11 korul tudtam csak letenni. Most 11 hònapos este 9-kor szopizik 5 percet ès alszik reggel 7-ig.
2013. márc. 11. 22:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó négy értelmes választ!

Ezt a napirendet ő alakította ki magának kb. 4 hete, előtte két hétig éjjel nem aludt, csak sírt órákon keresztül, mert pocija fájt. De aztán a normaflore helyre rakta, szerencsére...

Házaséleten csak mosolygok, mert semmi konfliktus nincs a férjemmel, imádja a babánkat és engem is! Megnyugtatásképpen a sok szex miatt aggódó kommentelőnek, terhesség alatt el voltam tiltva a 18. héttől a szextől, szüléskor repedtem kívül-belül, csak most engedélyezte a doki a szexet, mivel nagyfokú hámsérülésem volt. És nem hagyott el a férjem, nem is értem miért nem?! :-))

16 óra alvás megvan, napközbeni szopizások után alszik 1-1,5 órát is, vagy csak 20 percet, változó. Amíg bírom, így fognak telni az estéink, úgy érzem, hogy akkor van szüksége rám, ez nyugtatja meg...

2013. márc. 12. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!