Jól van ez így? Vagy változtatnom kellene?
Kisfiam 9 hetes, szoptatom, első babám.
Az esti napirendünk:
fél 7 -7ó között fürdés, utána 22-ig szopik vagy csak rajtam "lóg" és csak utána alszik el, közben néha-néha bekum pár percre, de aztán fel is ébred. Néha felkel fél 6 fele reggel szopizni, utána visszaalszik 9 -fél 10-ig.
Napközben is alszik, jó időben általában kint a babakocsiban.
Kérdésem: változtassak-e a szokáson, este 22ó, fél 11 nincs későn az elalváshoz?
Válaszokat köszönöm!

Köszönöm az utolsó négy értelmes választ!
Ezt a napirendet ő alakította ki magának kb. 4 hete, előtte két hétig éjjel nem aludt, csak sírt órákon keresztül, mert pocija fájt. De aztán a normaflore helyre rakta, szerencsére...
Házaséleten csak mosolygok, mert semmi konfliktus nincs a férjemmel, imádja a babánkat és engem is! Megnyugtatásképpen a sok szex miatt aggódó kommentelőnek, terhesség alatt el voltam tiltva a 18. héttől a szextől, szüléskor repedtem kívül-belül, csak most engedélyezte a doki a szexet, mivel nagyfokú hámsérülésem volt. És nem hagyott el a férjem, nem is értem miért nem?! :-))
16 óra alvás megvan, napközbeni szopizások után alszik 1-1,5 órát is, vagy csak 20 percet, változó. Amíg bírom, így fognak telni az estéink, úgy érzem, hogy akkor van szüksége rám, ez nyugtatja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!