Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » TALÁN KEVÉS LETT A TEJEM? 4...

TALÁN KEVÉS LETT A TEJEM? 4 hetes a Babám. Eddig szépen fejlődött,400 grammokat hízott hetente, pisis/kakis pelusa is van rendesen. Igény szerint szoptatom,1-1,5 óránként szopizott, nem tudom, mennyiket, mivel nem méregetem evések előtt/után.

Figyelt kérdés

Tegnap óta viszont minden megváltozott: már fél óránként akar szopizni vagy sűrűbben, nyűgös lett, le sem lehet tenni aludni, se éjjel, se nappal (eddig is elég éber alvó volt, de azért le tudtam tenni és már kezdett jobban aludni), szopi közben is nyűgösködik, mintha többet szeretne. Elégedetlennek látom.Már a pótláson gondolkodom (tápszer).

Tapasztalt, jól szoptató anyukák, mit tanácsoltok? Szeretném sokáig szoptatni és félek, hogy most elrontom...

2013. márc. 8. 18:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindannyiótoknak a bátorító és segítő válaszokat!
2013. márc. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!