Mi lelte a babámat? Miért nem szopik rendesen?
Nálunk is volt szopisztrájk, ilyenkor lefejt tejet adtam Neki (Calmaból).
Rendszeresen kap pótlást? Cumisüvegből? Mert sajna a cumisüveg okozhat egy cumizavar nevezetű fránya dolgot, ilyenkor elutasítják a babák a cicit, mert abból nem jön olyan könnyen, mint a cumisüvegből.
Ha nem, akkor én is a közelgő piroskára tippelnék, esetleg olyat ettél, ami neki nem ízlik. Fejj szerintem és azt add, ne tápit!
Nem szoktam neki pótolni, mert elég a tejem, csak azért van tápszer, hogy ha nincs lefejve, akkor se legyen pánik.
Nem korai még a menszesz? Még csak 2 és fél hónapja szültem! A foga is korai lenne, én úgy tudom az legkorábban 4 hónapos korban kezd nőni...
Karfiol levest ettem meg palacsintát ebédre, szóval semmi sxtra fűszeres cucc nem volt
Azért próbálkozom még, hátha elfogadja.
Köszönöm a válaszaitokat!
1. Karfiol puffaszt,nem biztos hogy bírja a babád.
2. Nekem szülés után a 4. héten megjött hiába szoptattam.
3. Van olyan ismerősöm aki babájának már 3 hónaposan kibújt az első foga.
Köszönöm a válaszokat!
Ettem már karfiolt szoptatás alatt és eddig sosem volt tőle szopisztrájk. És igen, tudom, hogy van ez a tehtermelősdi, mondom, nem i szoktam pótolni mert nem kell (kipp-kopp).
Hát jó, meglátjuk, aztán tényleg lehet, h meg fog jönni, vagy a kicsi foga indult meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!