Mi lehet a baj a tejemmel?
Én kérdeztem a fogát.
Tegnap jött a védőnőm és beszéltem vele, mert az én 14 hetes lányom is ezt csinálja. Annyi, hogy ő kiabálás helyett vigyorog egyet és elfordul bohóckodni. Ennyi volt a kaja. 60-80 grammnál nem tudok többet beletuszkolni.
Úgyhogy most 2 óránként eszik, mert éhesnek persze éhes.
Viszont 12 nap alatt 310 grammot hízott, tehát nagy baj nincs.
És nekem is cumival alszik el újabban a gyerek.
Próbáld ki hogy pár napig adj többször kevesebbet neki, esetleg próbáld meg vele a cicit újra. Lehet, hogy már tetszene neki, az enyém 2 hónap után kiköpte a bimbóvédőt, pedig addig ordított a csupasz cicimtől. Vannak csodák.
Írd meg majd mi lett.
Képzeljétek ma reggelre megjött a mensim. Lehetséges lenne, hogy napokkal előre megérezte a drágám? És ha igen, akkor a mensi végéig lesz ez a "sztrájk"?
Én is most úgy csinálom, hogy többször adok neki kevesebbet, az előbb is csak 65gr körül evett. Előtte 50gr volt 6órakor és még éjjel 3kor is ébredt (pedig már átaludta az éjszakákat) és ekkor is csak 60grammot evett. A cicit pedig megpróbálom, az lenne a legnagyobb boldogság, ha végre elfogadná.
Most sajnos ott tartunk, hogy egyáltalán nem hajlandó elfogadni a tejemet. Rettenetesen sír, ha már közelítek a szájához az üveggel, a cicit meg rögtön kiköpi.
Úgyhogy kaptunk humana ha 1-es tápszert, meg papaverines görcsoldót a hasfájására. így megevett kb. 100ml tápszert. az utolsó 30ml így is nehezen ment le neki. Vajon mikor lesz ismét "tiszta" a tejem?
Fagyasztott tejcsid nincs?
Ha pótlást adsz fejni kell, mert különben elapad a tejed. Vagy begyulladsz.
Esetleg olvasd el ezt a szopási sztrájkról:
Próbáld meg másképp mellre tenni: pl. ülve, vagy magas prnára téve hónaljtartásban, nekem ezek is beváltak.
Ha az ízzel van gondja, akkor nem tudok mit tanácsolni.
Védőnőd mit mond? Érdemes megkérdezni?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Úgy néz ki, hogy megoldódott a probléma. Aznap este, amikor tápszert kapott a pici, mindet ki is hányta. Este már az ügyeleten voltunk szegénykémmel, mert még akkor is hányt, amikor már üres volt a kis gyomra. sápadt volt, kiverte a víz. Doki szerint egészséges, a tej ízével van a gond (mert menstruáltam), a tápszert pedig nem bírja a gyomra. Szerencsére aznap este már 40ml-t elfogadott a tejcsimből, mára pedig ott tartunk, hogy ismét szuper étvágyunk van. :o) Csak hát már előre rettegek a következő menstruációtól. Fagyasztok le tejet, de akkor lesz gáz, ha azt se fogadja majd el. :o(
Mégegyszer köszönöm szépen a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!