Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudok mit kezdeni a plusz...

Nem tudok mit kezdeni a plusz tejemmel? Naponta csak kb.2.5 dl fejek le, mert a fagyasztó már tele van.

Figyelt kérdés
Pénzért az anyatejgyűjtőbe nem szeretném leadni, mert macerás és ahhoz szerintem kevés, többet fejni meg már nincs időm. A védőnő azt mondta ne adjam oda rászorulónak, inkább öntsem ki a csapba. Pedig szívesen odaadnám valakinek.
2010. ápr. 23. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát most nagyon kiakadtam. hogy mondhatott ilyet a védőnőd, hogy ne add oda rászorulónak, inkább öntsd ki. hiszen aranyat ér és neki miért fájna ha te segítenél valakin.kérdezősködj az ismerőseid között hátha kell valakinek mégis. én is ilye cipőben jártam, de pont tegnap előtt vittek el tőlem 9 liter tejet egy örökbefogadott babának.én is már hetek óta kínálgattam mindenkinek, már a védőnőknek is szóltam de ők nem tudtak senkit így nekem kellett utána járni. egyébként én is védőnő vagyok és sajnálom h a te vnőd ilyet mondott.
2010. ápr. 23. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
a védőnődet fel kéne pofozni, a barátnő hirdette magát h vigyék ingyen, aztán engem is ajánlott, mikor még mindig keresték....egyébként van ilyen anyatejközetítő oldal, ahol ingyen ajánlhatod.....fagyasztóba be, aztán lesz annak gazdája!
2010. ápr. 23. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 23. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
mi kis településen lakunk pest megyében, ide nem jönnek ki a tejért, nekem kellett volna bevinnem, a védőnőm is töketlenkedett, h vitessem be a férjemmel meg stb, h ő nem ajánlhat senkit......szegről végről végülis jöttek érte, ingyen, csókolták a lábam nyomát is annyira hálásak voltak, h a gyereküknek megadom a lehetőséget, h egészségesebben éljen.....
2010. ápr. 23. 12:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt mondta a védőnő, hogy már nem divat egymásnak adogatni... Én úgy emlékszem régebben nem volt ezzel gond! Miért nem segíti azt az anyát az én tejemmel, akinek szüksége lenne rá? Lehet, hogy a szomszéd lakóházban pont lenne egy kisbaba.

Egyébként fagyasztottra is ugyanúgy van igény, mint a frissre?

2010. ápr. 23. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem a barátnőm mondta, h az uncsitesójánál a védőnő gyűjti a tejet, gondolom van ahol a védőnő felvállalja az ilyet van ahol nem....

az hogy nem divat? hát figyu, idejöttek hírdetés alapján kecskemétről és nagyon boldogak voltak, ikreknek is adtam, meg egy koraszüött fiúcskának, nem mindenki kap aki rászorulna.....én is fagyasztottam egy darabig, de mikor már a kölcsön mélyhűtő is tele volt, akkor azt mondtam, h csak vigyék.....mert a fiam nem is volt hajlandó beleenni a kajába, amibe van tejci, csak a cici kellett

én a helyedben minden ismerőst végig kérdeznék, mert ismerős ismerősében azért nagyobb a bizalom....

én nem kértem semmit, de általában hoznak, akinek rendszeresen adtam, a barátnőm unokaöccse, velük megbeszéltem, h a pelenka jól jön, ők erőszakoskodtak, h had adjanak valamit cserébe, én is jól jártam és ők is..

2010. ápr. 23. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én is így jártam annak idején én Nyíregyházi vagyok és itt sem lehetett sehol leadni, csak azt nem értem, ha olyan jó és fontos az anyatejes táplálás akkor miért nem lehet támogatni, hogy legalább minden megyeszékhelyen legyen egy tejleadó állomás. Kérdeztem itt egy-két tápszeres anyukát, de nekik nem kellett a tejem inkább a tápszert adták a babájuknak. Sajnálom. Ők tudják, mikor már 40 liter lett a fagyóba és nem tudtam hová tenni akkor sajnos ment a kutyának. Sajnáltam de nem tudtam mit tenni. Ezt az anyatejmissiós oldalt és is megtalátam annak idején, de furcsának találtam, hogy még én fizessek mikor én akarok segíteni valakinek. Így nem mentem bele, most is kismama vagyok, és remélem megint rengeteg tejem lesz, és találok valakit akinek odaadhatom ha lesz megint egy csomó felesleg. Mert aranyat és, de akkor miért csak Pesten van anyatejgyűjtő??????

Ezen kéne váltosztatni!!!!!!!!

2010. ápr. 23. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:

én úgy olvastam, h csak akkor kell fizetni, ha eladod, ha adományozod, akkor nem kell.....

mi a heim pálhoz közelebb lakunk, mint Pest egyes helyei, mégse jönnek ki a tejért, mert csak Pest megye, maradt az h keresgélés után vitték a fagyasztóból...nekem úgy látszik még szerencsém is volt....

a tej aranyat ér, ez igaz, tény h bizalom kell hozzá, de mivel én a saját gyerekemnek szántam a legnagyobb gonddal fagyasztottam és tároltam, mikor meg ide jöttek azt is láthatták, h tiszta, rendes környezet, ami a leadott tejeknél nem látszik....szerintem hírdetheted is, akár a babaszobán is, ingyen is, pelenkáért is, személy szerint én nem ítéllek el érte, hisz ez igen is érték!

2010. ápr. 24. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!